fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Les persones joves debatran sobre el funcionament i usos del Casal de Joves -Joventut- 09/12/2019

L'Ajuntament ha organitzat dues trobades per recollir la seva opiniˇ i que l'equipament esdevingui el seu espai de referŔncia.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet ha engegat un procÚs participatiu per a l'elaboraciˇ d'un pla d'usos del Casal de Joves. Aquest procÚs compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona mitjanšant la consultoria Indic, Iniciatives i DinÓmiques ComunitÓries. El Pla d'usos pretÚn que el Casal de Joves esdevingui un espai de referŔncia per a les persones joves del Municipi, donant resposta a les seves necessitats i creant un espai de trobada, d'intercanvi, de solidaritat, de participaciˇ i de compartir experiŔncies. Amb l'objectiu de recollir les seves opinions i propostes, la Regidoria de joventut ha organitzat dues sessions participatives els pr˛xims dies 10 i 11 de desembre, al casal de Joves.

Les persones joves debatran sobre el funcionament i usos del Casal de Joves -Imatge 1-

Amb aquest procÚs es vol donar mÚs protagonisme a les persones joves dins de l'equipament, amb l'alliberament d'espais ocupats per oficines tŔcniques i amb la remodelaciˇ d'espais destinats a joves. Es tracta, doncs, de fer un espai inclusiu i igualitari per a les persones joves, que fa imprescindible la seva participaciˇ.

La primera sessiˇ va adrešada a les persones joves en general i es realitzarÓ el dimarts, 10 de desembre, a les 18 h, al Casal de joves. La segona va adrešada a entitats juvenils i es realitzarÓ el dimecres, 11 de desembre, a les 18 h, al Casal de Joves.

Per a mÚs informaciˇ, poden contactar amb la Regidoria de Joventut, a la rambla de Sant Jordi, 6; al telŔfon 935 046 024 o al correu electr˛nic joventut@ripollet.cat.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal