fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
S'organitza una jornada de formació i exhibició de patinets al nou Skatepark d'Els Pinetons -Joventut- 06/10/2019

El diumenge 6 d'octubre al matí el nou Skatepark dels Pinetons acollirà la Festa Scooter Jove. Organitzada per la Regidoria de Joventut comptarà amb una masterclass d'iniciació per a infants i joves, seguida de competicions de Best Trick (acrobàcies i habilitats). L'acte va adreçat a públics de tots els nivells i edats. No obtant això, els menors de 16 anys hauran de portar una autorització que es podrà recollir al lloc de l'activitat o durant la setmana al Casal de Joves. També és obligatori portar casc.

S'organitza una jornada de formació i exhibició de patinets al nou Skatepark d'Els Pinetons -Imatge 1-S'organitza una jornada de formació i exhibició de patinets al nou Skatepark d'Els Pinetons -Imatge 2-
El parc dels Pinetons guanya un skatepark i un bosc humit
Amb més de 111.000 m² el parc metropolità dels Pinetons és l'espai verd més gran de Ripollet. Des de la seva inauguració el 1999 ha anat creixent per fases. Aquest estiu ha sumat dos nous atractius: un skatepark de 1.100 m² -al centre del parc- i l'espai bosc humit, a la zona confrontant amb la Casa Natura, que recupera l'entorn natural del Torrent del Tortuguer abans de ser canalitzat. El pressupost total dels dos projectes ha estat d'1,2 milions d'€, uns 241.000 corresponents l'skatepark i 958.000 al bosc humit, tots dos assumits per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. D'altra banda, el nou tram de carril bici del torrent ha anat al 50% entre l'administració local i l'ens metropolità, amb un cost total de 150.000 €.

Fer skate als Pinetons
Des de fa ja uns dies, patinadors de totes les edats i nivells ja s'apleguen al nou skatepark, amb unes instal·lacions d'uns 1.100 metres quadrats, situades al bell mig del parc dels Pinetons. Ha estat un equipament molt reivindicat pels joves, per la qual cosa l'Ajuntament es va encarregar de l'avantprojecte, en què van participar skaters i patinadors del municipi. A diferència de la "banyera" del parc del Primer de Maig, aquest skatepark compta amb elements com ara baranes, graons, bancs i rampes, seguint el concepte de skate plaça. Ha estat construït per Spoko Ramps amb l'estudi arquitectònic previ a càrrec de l'empresa Argamassa. El complex ha estat molt ben acollit pels aficionats locals i també per altres de la comarca i Barcelona, que poden venir a practicar aquest esport, que serà olímpic l'any vinent a Tòquio, sense causar molèsties als veïns.


Icona Fitxer PDF - 0,06 Mb - ripollet-jov-festa-scooter-jove-autoritzacio-061019.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal