fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
S'inicia el Projecte Singulars per a fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre els joves -Joventut- 23/01/2019

El Patronat Municipal d'Ocupació inicia el Projecte Singulars, dirigit a persones joves d'entre 16 i 29 anys inscrites en garantia juvenil i al SOC, com a demandants d'ocupació o millora de l'ocupabilitat. L'objectiu d'aquest projecte, sota l'eslògan 'Transforma el teu futur', és fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació. El pròxim dimarts, 29 de gener, a les 11 h, es realitzarà al PMO una sessió informativa dirigida a les persones interessades.

S'inicia el Projecte Singulars per a fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre els joves -Imatge 1-

L'Ajuntament de Ripollet porta a terme aquest projecte en coordinació amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i dins d'una xarxa comarcal formada per altres ajuntaments i entitats, com és el cas dels Ajuntaments de Montcada i Reixac, Badia i Polinyà, o la Universitat Autònoma de Barcelona.

Orientació, formació i inserció
Entre les actuacions previstes es contemplen accions d'orientació, acompanyament a la recerca de feina i inserció, visites a empreses i entitats i 200 hores de formació (2 mesos) amb 80 hores de pràctiques (1 mes) en indústria alimentària, tèxtil, logística, robòtica, indústria 4.0 i economia circular. Hi ha sis tipus de formacions professionals amb pràctiques a empreses, que començaran el mes d'abril. Un cop finalitzada, l'acompanyament a la inserció s'allargarà fins al mes de desembre.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Les persones interessades poden contactar amb el Patronat Municipal d'Ocupació (Tel. 935 807 642 l'adreça electrònica lgimenez@ripollet.cat).

NP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal