fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jovent Republicà retreu a Decidim manca de participació i apropiar-se de mèrits aliens -Política- 30/10/2019

Jovent Republicà ha fet públic, a través d'una nota de premsa, el seu malestar per l'actuació del Govern de Decidim els darrers dos anys. Per a l'organització política, "aquest govern ha agafat per costum vicis que no podem acceptar, s'ha apropiat de mèrits que no són seus, d'haver fet feina que han fet altres; de vendre transparència i treballar amb opacitat".

Jovent Republicà retreu a Decidim manca de participació i apropiar-se de mèrits aliens -Imatge 1-
En aquest sentit, ha acusat Decidim d'atribuir-se la retirada de les plaques franquistes, realitzada per Jovent Republicà "després de setmanes d'espera i inacció per part del Govern de Decidim" i que l'Ajuntament únicament va encarregar-se d'una placa que estava en una propietat privada. Igualment, critiquen falta de transparència i participació en la "feminització i dignificació" del Nomenclàtor de Ripollet, iniciativa impulsada pels republicans amb una moció l'abril de 2018, com tampoc s'han resolt adequadament, al seu parer, els assumptes de la Subcomissió Jove de la Festa Major.
Per a Jovent Republicà, "encara queda molta feina per canviar velles dinàmiques i practicar més la transparència i la participació". Per això, conclouen, "nosaltres seguirem fent política constructiva per responsabilitat i convicció. No renunciarem a trobar-nos amb el Govern de Decidim i seguirem apostant per una Subcomissió Jove de FM participativa i oberta al jovent, que treballi en xarxa".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal