fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 8 de desembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Els Patronats d'Esports i Cultura convoquen eleccions als seus respectius Consells d'Administració -Serveis- 31/10/2019

Un cop els patronats quedin dissolts, el govern municipal vol que els seus membres puguin continuar participant com a representants de les entitats fins a la creaciˇ del futur ˛rgan participatiu

DesprÚs de la constituciˇ del nou Consistori Municipal, i d'acord amb el que s'estableix als estatuts tant del Patronat Municipal de Cultura com del Patronat Municipal d'Esports, s'ha de procedir a la renovaciˇ del Consell d'Administraciˇ, l'ens que s'encarrega del govern i l'administraciˇ dels propis patronats. Tot i que en la sessiˇ extraordinÓria del Ple d'octubre del passat 10 d'octubre es va aprovar la dissoluciˇ de tots els Patronats, aquesta no tindrÓ efecte fins al 31 de desembre de 2019, Ús per aix˛ que cal seguir amb el procediment de convocat˛ria d'eleccions al Consell tal i com s'ha fet cada 4 anys.

Els Patronats d'Esports i Cultura convoquen eleccions als seus respectius Consells d'Administració -Imatge 1-

En aquest sentit, des del PMC s'ha convocat a totes les entitats culturals, juvenils i associacions de ve´ns inscrites en el registre municipal d'associacions i entitats ciutadanes per tal de participar en l'elecciˇ dels seus representants al Consell. De la mateixa manera, el Patronat Municipal d'Esports s'ha adrešat a totes les entitats esportives locals i associacions de pares i mares d'alumnes dels centres educatius p˙blics i concertats per a que participin en el procÚs d'elecciˇ. AixÝ mateix, s'ha informat a totes les entitats i associacions de la voluntat del govern municipal de seguir comptant amb la seva participaciˇ, un cop es dissolguin els patronats, fins a la creaciˇ d'un futur ˛rgan participatiu en el qual s'estÓ treballant.

Els Consells d'Administraciˇ i els seus representants
El Consell d'Administraciˇ del PMC es reuneix un cop al mes per tractar els temes que afecten als equipaments culturals: Centre Cultural, Biblioteca, Teatre Auditori, CIP MolÝ d'en Rata. D'acord amb all˛ previst a l'article 4t dels vigents estatuts del PMC, la representaciˇ de les entitats ciutadanes per a formar part del consell d'Administraciˇ Ús la segŘent:
Ě 2 representants de les entitats culturals.
Ě 1 representant de les entitats juvenils.
Ě 1 representant de les associacions de ve´ns.

El termini per a la presentaciˇ de candidatures previst per aquest procÚs electoral, serÓ des del pr˛xim dia 30 d'octubre de 2019 fins al 8 de novembre de 2019 (ambdˇs inclosos), i s'hauran de presentar en el registre municipal del Centre Cultural de Ripollet (Rambla Sant Jordi, 2), en horari de registre i mitjanšant la presentaciˇ de la corresponent instÓncia. L'acte de votaciˇ tindrÓ lloc a les dependŔncies del Centre Cultural el 14 de novembre de 2019, de les 19 a les 20.30 h.

Quant al Patronat Municipal d'Esports, formen part del seu Consell d'Administraciˇ:
Ě 2 representants de les entitats federades esportives locals.
Ě 1 representant de les AMPA/AFA/AFI dels centres educatius p˙blics.
Ě 1 representant de les AMPA dels centres educatius concertats.
Les candidatures es poden presentar fins a l'11 de novembre a les 14 h, al registre municipal de les oficines del Poliesportiu Municipal (c. de Magallanes, 22-26), adjuntant la documentaciˇ corresponent.

Comissiˇ de la Festa Major
D'altra banda, properament el PMC convocarÓ un altre procÚs d'eleccions per determinar els representants que hauran de formar part de la propera Comissiˇ de la Festa Major, en la qual tambÚ estan representades entitats i associacions, a banda de persones a tÝtol individual. Donat que la dissoluciˇ del PMC tambÚ afecta a aquesta Comissiˇ, des de l'Ajuntament s'estÓ treballant en cercar la millor formula per facilitar la tasca de les persones que l'han d'integrar i en la major brevetat possible.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal