fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Sanitat- 24/10/2019

La recerca la farà la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya

Atenent la preocupació detectada per l'àmbit de Justícia Social, pel que fa a l'augment de menors diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), l'Ajuntament de Ripollet creu necessari conèixer la realitat del nostre municipi, tant pel que fa a les necessitats que generen aquests diagnòstics, com pels recursos que disposa cada centre, amb l'objectiu d'atendre correctament aquestes necessitats educatives a Ripollet.

L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Imatge 1-

L'estudi i diagnosi de les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet ha estat adjudicat, per acord de la Junta de Govern Local del passat 8 d'octubre, a la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya per un import de 8.758,80 € (IVA inclòs). Es tracta d'un equip d'investigadors multidisciplinari, format per diferents professionals que provenen del camp de la psicologia social, la sociologia, l'antropologia, les ciències de l'educació i la pedagogia.

L'estudi, que es preveu enllestir en un termini de tres mesos, permetrà elaborar amb un mapa complet de la situació actual del TEA a Ripollet, per tal d'identificar possibles problemes i elaborar una proposta d'acció. Un altre dels objectius d'aquest treball és facilitar el coneixement i l'organització de familiars de persones diagnosticades de TEA, per tal d'afavorir que siguin un agent actiu al municipi en tot el que els afecti.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal