fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Sanitat- 24/10/2019

La recerca la farÓ la Fundaciˇ per a la Universitat Oberta de Catalunya

Atenent la preocupaciˇ detectada per l'Ómbit de JustÝcia Social, pel que fa a l'augment de menors diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), l'Ajuntament de Ripollet creu necessari conŔixer la realitat del nostre municipi, tant pel que fa a les necessitats que generen aquests diagn˛stics, com pels recursos que disposa cada centre, amb l'objectiu d'atendre correctament aquestes necessitats educatives a Ripollet.

L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Imatge 1-

L'estudi i diagnosi de les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet ha estat adjudicat, per acord de la Junta de Govern Local del passat 8 d'octubre, a la Fundaciˇ per a la Universitat Oberta de Catalunya per un import de 8.758,80 Ç (IVA incl˛s). Es tracta d'un equip d'investigadors multidisciplinari, format per diferents professionals que provenen del camp de la psicologia social, la sociologia, l'antropologia, les ciŔncies de l'educaciˇ i la pedagogia.

L'estudi, que es preveu enllestir en un termini de tres mesos, permetrÓ elaborar amb un mapa complet de la situaciˇ actual del TEA a Ripollet, per tal d'identificar possibles problemes i elaborar una proposta d'acciˇ. Un altre dels objectius d'aquest treball Ús facilitar el coneixement i l'organitzaciˇ de familiars de persones diagnosticades de TEA, per tal d'afavorir que siguin un agent actiu al municipi en tot el que els afecti.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal