fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet celebra el Dia de la Biblioteca -Cultura- 24/10/2019

El dijous 24 d'octubre l'Espai Maria Aurèlia Capmany s'omplirà d'activitats per als més joves de la casa en motiu del Dia Internacional de la Biblioteca. És el tercer any en el què la Biblioteca de Ripollet se suma a aquesta commemoració; el primer es va cobrir una olivera amb missatges i poemes per crear un gran "Arbre de la saviesa", mentre que l'any passat es va organitzar l'activitat "Jo estimo els llibres", que va omplir l'espai de missatges d'amor cap als llibres, la lectura i les biblioteques.

Ripollet celebra el Dia de la Biblioteca -Imatge 1-Ripollet celebra el Dia de la Biblioteca -Imatge 2-

Enguany, per a celebrar aquest dia, s'organitzaran dues activitats. A partir de les 17 h, hi haurà un espai de contes i jocs amb diferents ambients, per tal d'interactuar amb els llibres i descobrir noves lectures molt interessants. I mitja hora més tard, a partir de les 17.30 h, hi haurà una nova edició de "Dibuixem els llibres d'Hervé Tullet", on es crearà una obra col·lectiva entre tots i totes plena de colors i de formes.

Des de l'any 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia de la Biblioteca. La iniciativa va sorgir de la Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil i del Ministeri de Cultura, en record de la destrucció de la Biblioteca Nacional de Sarajevo, incendiada el 1992 durant el conflicte dels Balcans.

JPL / AB



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal