fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La companyia teatral La Marfanta es refunda -Cultura- 18/09/2019

Aquests mesos de juny i juliol, han servit per a refundar un dels grups del teatre ripolletenc que més repercussió va tenir a les darreries del passat segle XX i inici del XXl: Cia. La Marfanta. Després de més d'una dècada de silenci, els antics components de Cia. La Marfanta, Àngel Márquez, Xavi Caballé i Jordi Allepuz, han tornat a coincidir en el projecte que els va portar a treballar junts prop de deu anys.

La companyia teatral La Marfanta es refunda -Imatge 1-

Muntatges teatrals com "Erotyl", "Pedro y el Capitán", "Fi de partida" o "Aquí no paga ni Déu", varen conformar el seu periple pels diferents escenaris per a on ha passat per la companyia. Cia. La Marfanta, va passar en el seu moment, pel Versus Teatre, l'actual Versus Glòries, a Barcelona, amb muntatges com "Pedro y el Capitán" de Mario Benedetti i "Fi de partida" de Samuel Beckett. O la Fira de Teatre de Tàrrega, aquesta, coberta amb el text del Nobel de literatura uruguaià.

Des de les instal·lacions del Patronat de Cultura i Joventut, ja han començat els assajos del pròxim muntatge de Cia. La Marfanta, que serà la representació de "Pedro y el Capitán", tot commemorant el vintè aniversari de la seva posada en escena a Ripollet el 1999. La cita de la reestrena de "Pedro y el Capitán" serà el dissabte 25 de gener, a les 10 de la nit al Teatre Auditori de Ripollet.

El rigor, la seriositat, el compromís i les ganes de seguir fent bon teatre seran la divisa que ha marcat i marcarà des d'ara aquesta nova aventura teatral endegada per Cia. La Marfanta aquest segle XXI.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal