fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 25 de febrer de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Posada a punt dels centres escolars -Educació- 27/08/2019

A mÚs de les obres per a acollir els instituts escola, l'Ajuntament estÓ ultimant tambÚ diverses obres de millora i manteniment a un total de cinc centres educatius de la ciutat, per tenir-los a punt quan comenci el curs. El cost dels treballs Ús de mÚs de 260.000 Ç.

Posada a punt dels centres escolars -Imatge 1-

Escola Anselm Clavé: obres de reforma i construcció de 4 lavabos de l'edifici de primària que dona al carrer del Sol. Construcció a càrrec de N&S Obres Reformes i Construccions, per un import de 48.395 Ç.

Escola Escursell: obres de reparació de la coberta que fa de porxo a la part del darrere de l'escola. Construcció a càrrec de Mon Vertical, per un import de 43.063,67 Ç.

Escola Ginesta: fase 1 del canvi de finestres, que correspon a les de la planta baixa. Import: 84.083,30 Ç. També es rehabilita i repara la coberta del parvulari, que tenia filtracions. Igualment, es rehabilita la caseta de jocs i el magatzem exteriors. Construcció a càrrec de RAS 21 SL, per un import de 37.357,37 Ç.

Escola Tiana: reparació d'urgència per un escapament d'aigua.

Rodeta del Molí: arranjament integral de la coberta, que tenia filtracions i adequació d'espais interiors en desús per fer un magatzem. També es millora el sistema de plaques solars. Construcció a càrrec de Cros Obres i Serveis, per un import de 48.383,04 Ç.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal