fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca de Ripollet inicia la campanya #noretornat -Cultura- 02/07/2019

La Biblioteca pública endega aquest mes de juliol una campanya de conscienciació sobre la importància de retornar els llibres del servei de préstec

La Biblioteca de Ripollet inicia la campanya #noretornat -Imatge 1-

La Biblioteca pública de Ripollet ha endegat la campanya #noretornat, que vol posar el focus en els 2.620 documents que no han estat retornats mai per les persones usuàries de l'equipament. Es tracta, concretament, de 1.018 llibres d'adults, 721 llibres infantils, 753 dvd's i 128 cd's de música. Unes xifres que suposen un valor de 32.577 € en documents no retornats. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa no és recuperar els documents no retornats, sinó conscienciar als ciutadans i ciutadanes que els llibres de la biblioteca són propietat de tots i totes, que cal cuidar-los i retornar-los per a que la resta de la població en pugui gaudir.

Per visibilitzar la campanya, la Biblioteca ha creat una exposició amb les imatges dels documents no retornats i els dies que fa que aquests no tornen a l'equipament. A més es faran missatges a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Actualment, la Biblioteca disposa d'un fons de més de 42.000 documents. Llibres, revistes, DVD's i cd's de música adquirits amb pressupostos públics. A través del servei de préstec, els usuaris i usuàries, poden emportar-se aquests documents a casa durant 30 dies, prorrogables fins a 60 dies. L'any 2018 es van realitzar un total de 44.440 préstecs, el que suposa una mitjana de 176 préstecs per dia. Unes xifres que demostren la bona salut de la comunitat de persones usuàries de la Biblioteca pública de Ripollet.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal