fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 1 de juliol de 2022
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH de Ripollet reivindica la seva campanya "Viure no és delicte - Obra Social PAH" -Societat- 02/07/2019

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Ripollet, a través d'un comunicat, ha volgut reivindicar la campanya que va endegar a principis de març d'enguany, "Viure no és delicte - Obra Social PAH", que dóna suport a l'ocupació de pisos buits de fons d'inversió, però evitant fer-ho a "les persones treballadores i honrades". Amb aquesta acció, busquen "que les persones que han recuperat un habitatge buit [d'un banc] puguin regularitzar la seva situació i pagar un lloguer social ajustat als seus ingressos". La campanya també busca denunciar "la mercantilització i especulació que s'està fent amb l'habitatge", que provoca "2 desnonaments per hora, 64% dels quals són per impagament del lloguer [...]el preu mig del lloguer ha pujat en un 49% en els últims cinc anys".

La PAH de Ripollet reivindica la seva campanya "Viure no és delicte - Obra Social PAH" -Imatge 1-La PAH de Ripollet reivindica la seva campanya "Viure no és delicte - Obra Social PAH" -Imatge 2-

L'associació reitera que les persones que ocupen "ho fan per necessitat, el 93% d'aquestes persones viuen per sota del llindar de la pobresa [...] i viuen situacions d'intranquilitat i angoixa constants". Finalment, argumenten que "tenir una propietat buida hauria de ser una cosa insostenible" i anuncien que seguiran les seves accions reivindicatives.

A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal