fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Ple d'aprovació d'actes per tancar la legislatura 2015-2019 -Plens- 12/06/2019

El pr˛xim dissabte, 15 de juny, se celebrarÓ la sessiˇ constitutiva de la nova corporaciˇ municipal

Ple d'aprovació d'actes per tancar la legislatura 2015-2019 -Imatge 1-

D'acord amb el que preveu l'article 36 del Reglament OrgÓnic de Funcionament i RŔgim JurÝdic de les Administracions Locals (ROF), aquest dimecres, 12 de juny, tindrÓ lloc el darrer Ple Municipal de la legislatura 2015-2019. La sessiˇ s'ha de celebrar abans del tercer dia anterior a la sessiˇ constitutiva de l'Ajuntament, que tindrÓ lloc el pr˛xim dissabte, 15 de juny, a les 12 h.

En aquesta sessiˇ de tancament de legislatura s'aprovaran les actes de les darreres sessions dels patronats, consells, comissions i Junta de Govern Local, les quals es reuniran durant el mateix dia 12. A les 19.30 h, tindrÓ lloc la sessiˇ plenÓria, de carÓcter extraordinari.

Nova corporaciˇ municipal
Dissabte, 15 de juny, a les 12 h, s'iniciarÓ el Ple extraordinari de constituciˇ del nou Ajuntament. Tal com marca el procediment, primer es constituirÓ la Mesa d'Edat, integrada pels electes de mÚs i menys edat, tot seguit els regidors i regidores presentaran les credencials davant la mesa i ocuparan els seus seients. Un cop hagin jurat o promŔs com a regidors i regidores, es procedirÓ a l'elecciˇ de l'Alcalde o Alcaldessa, que passarÓ a ocupar la presidŔncia del Ple.

La sessiˇ finalitzarÓ amb els parlaments dels portaveus dels grups municipals, per ordre de menor a major nombre de vots obtinguts en les darreres Eleccions Municipals del 26 de maig (SOM, ERC, Cs, PSC i Decidim), tancant l'Alcalde o Alcaldessa.

Les persones interessades poden assistir a Ple (c. de Balmes, 2- edifici MolÝ d'en Ginestar), tot i que tindrÓ prioritat el p˙blic amb invitaciˇ. Donat l'aforament limitat, s'ha decidit habilitar un espai addicional amb pantalla de televisiˇ. La sessiˇ tambÚ es podrÓ seguir en directe a travÚs de Ripollet RÓdio (91.3 fm), ripolletradio.cat i el canal de Youtube InfoRipollet.

NdPAGENDA

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal