fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 17 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Escola Escursell es manifesta contra el tancament de la línia de P3 -Educació- 21/05/2019

Arran el tancament de la línia de P3 prevista pel curs vinent, les famílies i alumnes de l'Escola Escursell s'han manifestat aquest dimarts, en el primer dels actes de protesta previstos. Just després de l'hora de plegar els alumnes de diferents cursos, acompanyats de les seves famílies, s'han concentrat davant l'escola, en una sorollosa xiulada i cassolada, que ha esdevingut una manifestació minuts després, que ha acabat davant l'Ajuntament. Aquestes protestes són conjuntes de l'AMPA amb el professorat i s'assegura des del centre que es rep el suport de "la resta d'AMPA i la comunitat educativa de Ripollet, així com dels diferents partits polítics".

L'Escola Escursell es manifesta contra el tancament de la línia de P3 -Imatge 1-L'Escola Escursell es manifesta contra el tancament de la línia de P3 -Imatge 2-L'Escola Escursell es manifesta contra el tancament de la línia de P3 -Imatge 3-L'Escola Escursell es manifesta contra el tancament de la línia de P3 -Imatge 4-

La secretària de l'AMPA, Elena Garcia, denuncia que l'escola "perdria molts recursos que necessitem, perquè som una escola amb molta diversitat i tipologies de famílies. Tenim por que se'ns tanquin també aules d'acollida. Pel que fa a professorat, també ens han dit que la plantilla serà més reduïda. La protesta és principalment per no perdre cap recurs". Ha assegurat també que des del Departament no se'ls ha donat l'opció de fer arribar més famílies pendents d'assignació de centre. Garcia ha afegit que tenen tot el suport "de l'equip directiu del centre i de l'Ajuntament" i que, un cop la delegació territorial d'Educació, els ha tancat les portes intentaran arribar a instàncies més altres per esgotar totes les opcions.

La directora del centre, Práxedes Gea, ha assegurat que defensen el seu projecte "d'integració i global", però que no el podrà tirar endavant en cas de mancança de recursos. Ha apuntat que és "molt important" que es doti a l'Escursell dels recursos necessaris per poder tirar endavant els "esforços d'una comunitat educativa que lluita i que acull al sector més desfavorit de la població", ja que és en una escola amb un percentatge important d'alumnes de famílies nouvingudes.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal