fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Treball de prevenció del consum d'alcohol, tabac i cànnabis entre els joves -Sanitat- 13/05/2019

L'activitat 'Digues NO!' es porta a terme amb joves de 1r i 2n de la ESO

Centenars de joves de Ripollet, alumnes de 1r i 2n de la ESO dels instituts Palau Ausit i Lluís Companys assistiran durant aquest mes de maig als tallers de prevenció de drogodependències 'Digues NO!'. Es tracta d'un projecte transversal, en el qual participa l'Ajuntament de Ripollet, des de la comissió Salut i Joves; professionals sanitaris dels CAP, a través del programa Salut i Escola; els Mossos d'Esquadra i els instituts Palau Ausit i Lluís Companys. En aquesta segona edició s'han programat diferents sessions, els dies 9, 10 i 31 de maig.

Treball de prevenció del consum d'alcohol, tabac i cànnabis entre els joves -Imatge 1-Treball de prevenció del consum d'alcohol, tabac i cànnabis entre els joves -Imatge 2-Treball de prevenció del consum d'alcohol, tabac i cànnabis entre els joves -Imatge 3-

L'alumnat participant és de 1er i 2on de la ESO de l'institut Palau Ausit i de 2on de la ESO del Lluís Companys. Després de la bona acollida de l'any passat, s'ha decidit repetir aquesta activitat, que té per objectiu reduir el consum o evitar l'inici de consum de tabac, alcohol i cànnabis entre la població jove de Ripollet.

A l'alumnat de 1er de la ESO se li fa una presentació breu sobre tabac i alcohol i els aspectes legals associats. Tot seguit, els joves realitzen un joc de preguntes i respostes, a través de l'aplicació Kahoot! del mòbil.

En el cas de 2on de la ESO, es fan breus presentacions sobre alcohol, tabac i cànnabis, així com d'aspectes legals, i en grups més reduïts passen per taules de treball per fer debat i dinàmiques grupals, partint de vídeos, testimonis i experiències. En acabar, també es realitza un joc de preguntes i respostes.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal