fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Urbanisme- 10/05/2019

Les queixes veïnals i l'incompliment del propietari de les ordres d'execució han motivat aquesta mesura

Després de més d'un any de tràmits administratius i de diversos requeriments al propietari, l'Ajuntament, a través d'una resolució d'alcaldia d'execució subsidiària, procedirà a condicionar el solar situat al carrer de Sant Joan 8-12. Un espai que provoca, des de fa anys, problemes de salubritat i molèsties als veïns. El solar, de 1.200 m2, és propietat de la mercantil Soriano Catalana de promociones, que haurà de fer-se càrrec de les despeses generades d'aquesta execució i que ascendeixen a 25.219,54 €. Els treballs es preveuen iniciar el mes de juny i consisteixen en la desbrossada, neteja, anivellament i asfaltat del solar.

L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Imatge 1-L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Imatge 2-

Des de 2005, l'Ajuntament ha tramitat diverses ordres d'execució en aquest emplaçament, per problemes de salubritat pública i queixes veïnals, netejant el solar, subsidiàriament, en diverses ocasions. A través d'una d'aquestes ordres d'execució, aquesta Corporació va construir, a càrrec del titular del solar, un tancament d'obra amb porta metàl·lica, davant el perill que suposava el tancament existent.

L'any 2016, vist que apareixien moltes deixalles en el solar i davant la manca de manteniment per part del propietari, l'Ajuntament va procedir a enderrocar subsidiàriament el tancament del solar, que va començar a ser utilitzat pels veïns com a aparcament, de forma espontània. L'ordre d'execució actual ha estat derivada després que els Serveis Tècnics Municipals hagin certificat que existeix un problema de generació i traspàs de pols i terres des del solar a la via pública i carrers adjacents, així com filtracions d'aigua. Es tracta d'una mesura d'execució forçosa que l'Ajuntament pot fer servir, segons la Llei d'Urbanisme, davant "l'incompliment injustificat de les ordres d'execució".

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal