fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La línia de bus 685 (Tiana-Montcada) circularà també el mes d'agost -Serveis- 13/05/2019

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Transport i Mobilitat, ha acordat amb la Direcció de Transports de la Generalitat i amb Autocars Font que la línia de bus 685 circuli també durant el mes d'agost. Aquesta és una reivindicació de la ciutadania i, molt especialment, del grup d'usuàries conegut com "les noies del 685", amb les que el regidor de Transport i Mobilitat, Fran Sánchez, manté reunions periòdiques. L'Ajuntament haurà d'assumir enguany els prop de 20.000 € que costa adoptar aquesta mesura, donat que la Generalitat té els pressupostos prorrogats, a l'espera que l'Àrea Metropolitana se'n faci càrrec a partir de l'any vinent, un cop es faci el traspàs de competències.

La línia de bus 685 (Tiana-Montcada) circularà també el mes d'agost -Imatge 1-

L'any passat moltes persones que necessitaven anar a Montcada a l'agost, especialment per temes laborals, es van trobar que no tenien cap mena de connexió amb la ciutat veïna, ja que el 648 (Ripollet-UAB) tampoc circula durant aquest mes. Aquestes persones es veien obligades a anar a peu, exposant-se a altes temperatures, o bé utilitzar el vehicle privat. Aquest mes d'agost el 685 circularà en l'horari habitual de la resta de l'any, de dilluns a divendres, a excepció del 15 d'agost. En les pròximes setmanes s'espera modificar el conveni amb la Generalitat i Font per a fer efectiu l'acord.

Aquesta línia, coneguda com la de bus urbà, ja que és l'única línia que uneix tots els barris de la ciutat, rep amb una aportació anual d'uns 30.000 € per part de l'Ajuntament, que sufraga en bona part amb una subvenció de l'AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà). L'any 2018, amb la incorporació de la Targeta Urbana, la línia 685 va registrar un augment de més de 9.000 usuaris. L'Ajuntament estudia demanar un augment de la seva freqüència de pas, per tal que es puguin incorporar noves parades, a punts com el Poliesportiu o el CAP Pinetons.

NP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal