fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet Rock fa entrega a l'Escola Popular Rizal del material recollit al torneig d'entitats -Societat- 09/05/2019

Ahir dimecres l'Associació Ripollet Rock va fer entrega a l'Escola Popular Rizal, situada al local de la PAH, del material escolar i les joguines recollides al VI Torneig de Futbol Sala d'Entitats Viaje al Reino del Metal, campionat que porta el nom del programa de Ripollet Ràdio des de la seva primera edició. Aquest any la competició ha adquirit un caràcter benèfic, i ha fet obligatori que els equips participants siguin mixtos.

Ripollet Rock fa entrega a l'Escola Popular Rizal del material recollit al torneig d'entitats -Imatge 1-Ripollet Rock fa entrega a l'Escola Popular Rizal del material recollit al torneig d'entitats -Imatge 2-Ripollet Rock fa entrega a l'Escola Popular Rizal del material recollit al torneig d'entitats -Imatge 3-

Durant el dia del torneig, on van participar entitats com el Centre d'Esplai l'Estel, l'Aresta, l'Espai Jove La Gresca i l'Associació Ripollet Rock, a més dels Diables que van animar des de la grada, els equips i públic podien anar deixant el material de manera solidària, així com a dos punts de recollida a la Biblioteca i al Centre Cultural.

Tot i que la quantitat de material entregada va ser destacable, des de Ripollet Rock lamenten el robatori de material a alguns punts de recollida. "No entenem con pot haver-hi gent que es dediqui a robar material sabent clarament que era solidari per una bona causa", han anunciat en una nota de premsa.

JPLAGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal