fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Jornada de promoció de l'associacionisme empresarial en els polígons ripolletencs -Economia- 11/04/2019

El dijous, 11 d'abril, el Centre Cultural acollirà la jornada 'Teixit empresarial  i desenvolupament econòmic', adreçada a totes les empreses dels polígons industrials de Ripollet. L'objectiu de la trobada, que es desenvoluparà de 10 a 13 h, és promocionar l'associacionisme empresarial, a través de l'Associació d'Empreses de Ripollet i la presentació d'altres casos d'èxit al Vallès. Durant la jornada, que comptarà amb la intervenció de representants de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i del Servei de Teixit Productiu de la DIBA, el Patronat Municipal d'Ocupació presentarà als empresaris el Pla d'acció dels polígons d'activitat econòmica (PAE) de Ripollet.

Jornada de promoció de l'associacionisme empresarial en els polígons ripolletencs -Imatge 1-

Visita prèvia a l'associació d'empresaris de Sant Quirze
A la jornada es presentaran les associacions empresarials de Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès. Precisament, el passat 22 de març, representants de l'Associació d'Empreses de Ripollet, acompanyats per les tècniques de l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Ripollet, van visitar l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Sant Quirze del Vallès.

L'objectiu de la visita era conèixer l'experiència d'una altra associació que recentment ha passat pels mateixos passos que la novella entitat local, per tal de tractar aspectes organitzatius, de funcionament, objectius i de relació amb l'administració, entre d'altres. L'empresariat local, que en aquests moments està traçant les línies de la seva entitat, va valorar l'experiència com a molt profitosa.

NP/A.B.


Icona Fitxer PDF - 0,67 Mb - ripollet-eco-Jornada-empresaris-poligons-190411.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal