fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC celebrarà aquest diumenge a l'escola Anselm Clavé la Festa comarcal de la Militància -Política- 22/03/2019

El Partit dels Socialistes de Catalunya celebrarà a Ripollet la pròxima edició de la Festa de la Militància del Vallès Occiental, el diumenge, 7 d'abril. Aquesta festa, que és la trobada de la militància de tot el territori, es realitzarà a l'escola Anselm Clavé (inicialment s'havia de fer al parc dels Pinetons però ha canviat d'ubicació per les previsions de pluja). Comptarà amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a més de dos ministres del govern central: Meritxell Batet, de Política Territorial i Funció Pública i José Luís Ábalos, de Foment. Així ho va anunciar el líder dels socialistes a Ripollet, Luís Tirado, després de la roda de premsa on va explicar les propostes del seu partit en educació de cara al programa per les Eleccions Municipals.

El PSC celebrarà aquest diumenge a l'escola Anselm Clavé la Festa comarcal de la Militància -Imatge 1-El PSC celebrarà aquest diumenge a l'escola Anselm Clavé la Festa comarcal de la Militància -Imatge 2-

Entre les propostes educatives la seva número dos a les llistes i responsable d'educació, Eva Herrera, va destacar una iniciativa de "patis oberts", dedicada especialment als adolescents perquè tinguin un lloc on realitzar les seves activitats a les tardes, unes hores en què ja no tenen classes. També va remarcar la creació de camins escolars indicats als carrers, per tal que les famílies puguin deixar els seus fills anar sols a l'escola i poder reduir també així el trànsit a la ciutat a les hores d'inici i finalització de les classes.

Herrera va indicar també que, en cas de governar, proposen negociar amb la Conselleria una reducció de les ràtios d'alumnes a les classes per evitar el tancament d'algunes línies. També van proposar reubicar l'Escola d'Adults, que considera que "ha de trobar un lloc digne on poder fer la seva tasca".

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal