fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri -Societat- 22/03/2019

La Gresca celebra els seus 25 anys amb una festa que començarà el divendres i s'allargarà fins al dissabte, al parc Massot. Es faran un grapat d'activitats per a totes les edats, però l'accent es posa a les veïnes i veïns del Pont Vell. En una entrevista a la revista InfoRipollet, les coordinadores de la Gresca, Marta Buxó i Graci Mora, van assegurar que la festa és "sobretot pel barri".

La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 1-La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 2-La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 3-

La celebració començarà el divendres a les 17 h, amb un manifest per part de la gent gran, seguit per jocs de fusta gegants i contes per adults, de la mà de Contes de Momo. A partir de les 19.30 h, Diables de Ripollet impartirà un taller de foc. La festa s'allargarà fins a la nit, amb concerts joves de R.I.S.A., Akantoide i Lil Russia & Jahzzmvn.

El dissabte, la festa seguirà a partir de les 12 h, amb una cercavila que recorrerà els carrers del barri del Pont Vell, amb l'Associació Rythm'n'Moyo i Gegants de Cerdanyola. Tot seguit, a les 12.30 h, l'associació Cerdanyola Lindy Hoppers organitzarà un Vermut & Swing. Un dels punts principals arribarà a les 14 h, amb el concurs de paelles.

A la tarda, a les 16.15h, el grup de teatre de La Gresca farà un esquetx de teatre, i tot seguit es faran jocs i tallers infantils. La festa acabarà a les 18.30 h amb un gran pastís d'aniversari i una bufada d'espelmes.

Des de La Gresca, es recorda que tant pel dinar de germanor com per a participar al concurs de paelles, cal fer una inscripció prèvia. Per més informació, consulteu el programa de la festa.

A.B.


Icona Fitxer PDF - 0,46 Mb - ripollet-com-entrevista-gresca-0119.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal