fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Govern Municipal fa rendició de comptes amb la campanya 'Ripollet a les teves mans' -Política- 05/03/2019

Aquesta setmana s'ha posat en marxa la campanya 'Ripollet a les teves mans', a través de la qual el Govern Municipal de Decidim pretén mostrar el progrés dels seus projectes. L'objectiu és rendir comptes a la població sobre les actuacions dutes a terme per l'Ajuntament durant l'actual mandat, així com justificar el perquè de cadascuna.

El Govern Municipal fa rendició de comptes amb la campanya 'Ripollet a les teves mans' -Imatge 1-El Govern Municipal fa rendició de comptes amb la campanya 'Ripollet a les teves mans' -Imatge 2-
La presentació, realitzada del dilluns, 4 de de març, ha anat a càrrec de l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna i el regidor de Comunicació, David Fontanals. Osuna ha volgut reforçar el caràcter participatiu de la campanya, que, al llarg d'aquest mes, es portarà a diversos punts de Ripollet, en forma d'assamblees veïnals. En aquest sentit, ha manifestat: "Volem compartir aquest projecte amb tota la gent de Ripollet, en clau de transparència i per a l'enfortiment de la democràcia". Quant al compliment del programa de Decidim, Osuna ha expressat la seva satisfacció "per la feina feta i el grau d'execució global de les polítiques presentades al Pla d'Acció Municipal". Per la seva part, el regidor de comunicació, David Fontanals, també ha incidit en la importància de les assamblees, per "explicar i escoltar" com han afectat les polítiques del govern a la població.

Segons la nota de premsa de la campanya, "El lema escollit (Ripollet a les teves mans) és una expressió que vol reflectir les intencions, els ideals i els valors que ens han mogut a dur a terme la campanya, com és la voluntat de ser transparents, honestos i justificar les actuacions municipals davant la ciutadania. Ripollet a les teves mans volem que s'identifiqui amb els conceptes de transparència, proximitat, cooperació i despersonalització política".

La difusió d'aquesta campanya es farà a través del web participa.ripollet.cat. En aquest web, ja es podia trobar el Pla d'Acció Municipal (2016-2019) i els Pressupostos Participatius. Les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) seran també una plataforma per a la rendició de comptes a la ciutadania, amb la difusió de vídeos explicatius i infografies de les claus de l'actuació del Govern Municipal. També s'han previst realitzar, al llarg del mes de març, tres assemblees obertes a la ciutadania, que tindran lloc als centres cívics de Can Mas, el Pont Vell i al Centre Cultural.

AB

Més info sobre la rendició de comptes al web participa.ripollet.cat



Icona Fitxer PDF - 0,15 Mb - ripollet-com-inforipollet-245-0319-rendicio-comptes.pdf 

Continguts relacionats amb aquest:



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal