fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'exposició "Construccions identitàries. Work in progress" arriba al Mercat sense complexes -Societat- 04/03/2019

El passat dijous, 28 de febrer, es va inaugurar l'exposició "Construccions identitàries. Work in progress" de Mar C. Llop, basada en el llibre que porta el mateix nom. L'exposició, que consta de quatre parts, tracta de la transició de gènere, i ho fa sense complexes. Les fotografies capturen la humanitat d'aquelles persones que, d'alguna manera o altra, se senten incòmodes en el seu gènere, i treuen estereotips que envolten aquest col·lectiu.

L'exposició "Construccions identitàries. Work in progress" arriba al Mercat sense complexes -Imatge 1-L'exposició "Construccions identitàries. Work in progress" arriba al Mercat sense complexes -Imatge 2-

Les quatre parts d'aquesta exposició són Conceptes, que tracta de vivències personals com la fragilitat, el transvestisme, la socialització o les hormones; Persones, que tracta sobre la persona trans més enllà de la seva transició, igual que qualsevol altra; Vincles, que parla de les relacions d'amistat, amoroses i familars i EnTrànsit, que mostra el procés del trànsit sobre el cos humà. En una entrevista a Ripollet Ràdio, l'autora, Mar C. Llop, explicava que va dur a terme el projecte per visibilitzar i trencar la imatge que es té d'aquest col·lectiu: "Les persones trans estan molt mal representades en l'imaginari col·lectiu [...] el que fa (l'exposició) és donar llum a una realitat que és molt més propera".

L'entrevista va comptar amb el regidor de polítiques LGTBi, Fran Sánchez, que va anunciar una xerrada a càrrec de l'associació Chrysallys, de famílies d'infants trans, a l'escola El Martinet el pròxim dimarts, dia 12, a les 16.30 h. També a finals de mes, en motiu del dia de la visibilització Trans, la bandera trans onejarà al balcó de l'Ajuntament. L'exposició "Construccions identitàries. Work in progress" estarà al Mercat Municipal fins al 30 de Març.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal