fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 22 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Cultura- 01/03/2019

Aquest divendres comença el carnaval a Ripollet, que durarà fins al dimecres, 6 de març, i està ple d'activitats, balls i festa. Durant tot el divendres, el Mercat Municipal es guarnirà de Carnaval, amb animació, festa i concurs d'Instagram. A la tarda, a partir de les 17.30 h, la es celebrarà el carnaval infantil a la plaça del molí, amb un espectacle de la mà de Jordi Tonietti and the Bus Band. A les 18.45 h, començarà la festa per al públic adolescent, amb punxadiscos. A les 20 h, s'organitzarà l'edició de Carnaval de Nits del Música, al Teatre Auditori.

El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Imatge 1-El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Imatge 2-

Dissabte arribarà amb tota la força del Carnaval, amb la plantada de comparses a les 17 h, al c. de Sarrià de Ter; i la cercavila començarà a les 17.30 h. A les 23.30 h, joves i grans podran gaudir del Ball de Carnaval Jove, al Pavelló Municipal. A més, dimarts, dia 5, el Casal d'Avis es vestirà de festa en motiu del carnestoltes, amb un Ball de Carnaval a les 17 h.

La clausura de la festa arribarà el dimecres, a les 18.30 h, amb la despenjada del cabraboc del balcó del Casal de Joves i una tabalada a càrrec de diables de Ripollet. La festa no acabarà aquí. A les 20h, es farà una sardinada de carnaval al parc Rizal, a càrrec de l'associació Gastronòmica el Setrill, per acomiadar al rei carnestoltes fins l'any que ve.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal