fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
El govern executa i planifica obres de manteniment a les escoles per un import de 300.000 € -Educació- 16/01/2019

Des que el passat 12 de novembre el regidor Fran Sánchez va assumir les responsabilitats de l'àrea d'Espai i Obra Pública, han estat moltes les visites realitzades pel regidor i tècnics de l'àrea als centres educatius del municipi, per tal de detectar i prioritzar les actuacions necessàries. Així, en els darrers mesos s'han executat o planificat obres a les escoles per un import de prop de 300.000 euros. L'equip de govern també ha vist necessari reforçar els recursos humans de l'àrea i recentment s'ha incorporat una nova arquitecta tècnica. Quant al tipus d'obres, s'han prioritzat les relatives a filtracions i rehabilitacions de cobertes a diverses escoles.

El govern executa i planifica obres de manteniment a les escoles per un import de 300.000 € -Imatge 1-El govern executa i planifica obres de manteniment a les escoles per un import de 300.000 € -Imatge 2-El govern executa i planifica obres de manteniment a les escoles per un import de 300.000 € -Imatge 3-El govern executa i planifica obres de manteniment a les escoles per un import de 300.000 € -Imatge 4-

Problemes de goteres i filtracions
Durant les festes de Nadal es va aprofitar per a portar a terme la reparació de la coberta de l'Escola Bressol La Verema, que tenia un problema de goteres des de la seva posada en marxa, l'any 2008. També s'ha actuat a diversos punts de l'interior per on entrava aigua, s'ha instal·lat la caldera i s'han posat en marxa les plaques solar tèrmiques i el sistema de regeneració d'aire. L'obra, a càrrec de Mon Vertical, ha tingut un cost de 21.465,61 €. Hores d'ara, queda pendent instal·lar una escala exterior per accedir a la coberta, fora de l'abast dels infants.

En els darrers mesos també s'han resolt problemes de filtracions a l'escola Tiana (14.096,55 €), s'han realitzat millores a la cuina de l'escola Escursell i s'ha posat una caldera nova a l'escola Tatché, on també s'està procedint a canviar els fluorescents per llums led.

En aquests moments s'està licitant l'obra de rehabilitació de la coberta de l'escola bressol La Rodeta del Molí, per un import de 48.383,04 €, que s'haurà de fer durant les vacances de l'estiu vinent.

Del pressupost d'inversions de 2018 resten pendents de licitar les obres de reparació de la coberta de l'escola Francesc Escursell (48.386,15 €), la reforma de quatre banys de l'escola Anselm Clavé (48.395 €) i la primera fase de substitució de la fusteria exterior de l'escola Josep M. Ginesta (90.692,66 €).

Els serveis tècnics de l'Ajuntament també estan estudiant altres problemes de filtracions d'aigua a les escoles Ginesta, El Martinet i Tatché. Alguns d'aquests treballs estan essent requerits a la Generalitat, com a inversions.

NP/S.R.

Fotografies de les obres a l'Escola bressol La Verema.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal