fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 d'agost de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Urbanisme- 15/01/2019

L'Ajuntament de Ripollet ha encarregat recentment diversos treballs de millora i ampliaciˇ de l'enllumenat p˙blic a espais de pas i una zona infantil del municipi, responent a demandes ve´nals. Es tracta del parc dels Mestres, una escala que comunica el carrer de Sant Josep ("pisos del sindicat") amb el carrer de Pedraforca i el pas de vianants que recentment es va habilitar entre el vial del Ripoll i el Poliesportiu.

Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 1-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 2-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 3-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 4-

Els treballs de Sant Josep i el parc dels Mestres han estat realitzats per l'empresa SECE, que s'encarrega del manteniment de l'enllumenat p˙blic de Ripollet. El cost total d'ambdues actuacions ha estat de 3.490,93 Ç.

Quant a l'enllumenat del camÝ al poliesportiu, hi ha prevista la instalĚlaciˇ de 6 fanals solars, donat que no hi ha cap tipus d'instalĚlaciˇ prŔvia i Ús un pas molt transitat. El projecte de subministrament i instalĚlaciˇ d'aquests fanals estÓ a punt de ser adjudicat, per un preu de sortida de 12.200 Ç sense IVA.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal