fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Urbanisme- 15/01/2019

L'Ajuntament de Ripollet ha encarregat recentment diversos treballs de millora i ampliació de l'enllumenat públic a espais de pas i una zona infantil del municipi, responent a demandes veïnals. Es tracta del parc dels Mestres, una escala que comunica el carrer de Sant Josep ("pisos del sindicat") amb el carrer de Pedraforca i el pas de vianants que recentment es va habilitar entre el vial del Ripoll i el Poliesportiu.

Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 1-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 2-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 3-Millora i ampliació de l'enllumenat públic a diversos punts del municipi -Imatge 4-

Els treballs de Sant Josep i el parc dels Mestres han estat realitzats per l'empresa SECE, que s'encarrega del manteniment de l'enllumenat públic de Ripollet. El cost total d'ambdues actuacions ha estat de 3.490,93 €.

Quant a l'enllumenat del camí al poliesportiu, hi ha prevista la instal·lació de 6 fanals solars, donat que no hi ha cap tipus d'instal·lació prèvia i és un pas molt transitat. El projecte de subministrament i instal·lació d'aquests fanals està a punt de ser adjudicat, per un preu de sortida de 12.200 € sense IVA.

NP/A.B.



noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal