fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet expressa la seva satisfacció pels acords amb la Conselleria d´Educació -Política- 14/01/2019

En un comunicat a InfoRipollet, l'agrupació Decidim Ripollet ha volgut expressar la seva satisfacció pels acords presos amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat pel que fa a l'aprovació dels dos instituts-escola: Els Pinetons i El Martinet. Segons Decidim, aquest pas va "més enllà de solucionar la massificació existent a l'etapa secundària" i celebren que "La comunitat educativa i l'Ajuntament han aconseguit amb la seva lluita i arguments que d'una vegada per totes s'organitzin els serveis educatius sota una òptica de ciutat, partint dels interessos generals".

Decidim Ripollet expressa la seva satisfacció pels acords amb la Conselleria d´Educació -Imatge 1-

En el comunicat, han volgut destacar els beneficis d'aquestes dues noves línies de secundària, especialment en la "descongestió" de les aules, la "renovació pedagògica" i la possibilitat "d'ofertar noves especialitats de formació professional i batxillerat". També incideixen en la millora de la competitivitat entre l'escola pública i la privada, i la possibilitat dels centres de primària de planificar la línia educativa fins als 16 anys.

A més, han remarcat la posada en funcionament de l'Oficina Municipal d'Escolarització, que "acompanyarà a les famílies en el procés d'escolarització a infantil, primària i secundària en centres sostinguts amb diner públic, vetllant per la bona atenció educativa de l'alumnat i per la igualtat entre els diversos centres educatius".

Finalment, han volgut reivindicar l'esforç i la mobilització de les famílies d'alumnes, i animen "al professorat i a les famílies a treballar de manera conjunta per aconseguir aquests objectius".

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal