fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'exposició de pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a edició -Cultura- 14/12/2018

El passat divendres, 14 de desembre, es va inaugurar la 39a Exposició de Pessebres de Ripollet de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet, amb la tradicional benedicció dels pessebres i la cantada de nadales a càrrec de la Coral Tradicional de la Societat Coral "El Vallès". La mostra la conformen una desena de diorames d'escenes relacionades amb el naixement, a més d'un gran pessebre.

L'exposició de pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a edició -Imatge 1-

L'exposició de pessebres es podrà visitar fins al 20 de gener, a la seu l'entitat (carrer dels Afores, 14). Els dies feiners, els dissabtes i les vigílies de festius romandrà oberta de 18 a 20 h, mentre que els diumenges i festius es podrà visitar de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Nit del Pessebre
L'Agrupació de Pessebristes de Ripollet se suma, enguany, a la Nit del Pessebre, una nova iniciativa de la Federació Catalana de Pessebristes. Se celebrarà dissabte 29 de desembre, de 20 a 1 h. Aquesta vetllada compta amb la col·laboració de les Nits de Música de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que presentaran una sessió especial per a l'ocasió; d'Amics del Teatre, que representaran escenes del seu muntatge d'Els Pastorets; de la Societat Coral "El Vallès", que oferirà una actuació musical; i de La Careta Teatre, que interpretarà petites peces teatrals.

L'entrada a la Nit del Pessebre, que també tindrà lloc a la seu de l'entitat, és gratuïta. S'oferirà xocolata calenta durant les activitats i, per acabar, es farà un brindis amb cava.

34è Concurs de Pessebres
Enguany, el tradicional Concurs de Pessebres de l'entitat arriba a la seva 34a edició. Totes aquelles persones que hagin muntat un pessebre al seu domicili particular pot participar-hi, realitzant la inscripció a la seu de l'Agrupació o al Centre Cultural, abans del 26 de desembre. El jurat visitarà els pessebres els dies 27 i 28 de desembre i el veredicte i lliurament de premis tindrà lloc, al Centre Parroquial, el 19 de gener, a les 12.30 h.

A.B./S.R.

(Fotografia d'arxiu: Inauguració de la 38a Exposició de Pessebres, el 2017)AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal