fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Els Pinetons organitzarà una acampada reivindicativa per l'Institut Escola -Societat- 13/12/2018

En un nou comunicat enviat a Ripollet Ràdio, l'AFA Els Pinetons ha anunciat que seguiran les accions protesta per reclamar l'Institut Escola, i començaran amb una cercavila i una acampada popular el divendres, 14 de desembre. El recorregut serà des de l'escola Els Pinetons fins a la Plaça del Molí, "una plaça que durant unes hores es convertirà en un campament de protesta per visibilitzar la necesstat pels cursos d'ESO".

Els Pinetons organitzarà una acampada reivindicativa per l'Institut Escola -Imatge 1-Els Pinetons organitzarà una acampada reivindicativa per l'Institut Escola -Imatge 2-

La intenció dels acampadors és instal·lar tendes de campanya i passar la nit al parc, una acció que segons David Madueño, un dels portaveus de les famílies de Pinetons, és "una protesta amb la que es vol donar un nou toc d'alerta al departament d'Ensenyament", i insisteix: "si cal passar fred, el passarem".

Festa reivindicativa
Les hores prèvies a l'acampada nocturna seran una festa reivindicativa a la mateixa Plaça del Molí. Aquest espai serà el punt i final de la cercavila i l'escenari per a tallers infantils, actuacions musicals, ball i una xocolatada. Es comptarà amb la col·laboració d'alumnes del taller de dansa de Pinetons que dirigeix el coreògraf local Juan López i també hi actuarà la coral de l'escola.

Hi haurà un temps de parlaments, amb la intervenció de Jordi Estarlich, líder de la reivindicació engegada a l'escola Mar Nova de Premià de Mar per evitar el seu tancament, i de Montse Castellví, membre de l'Escola d'Adults de Ripollet i persona molt vinculada a les reivindicacions educatives del municipi.

Compàs d'espera
Tot plegat en uns dies de compàs d'espera de nous gestos per part de l'Administració, ja que sempre s'ha parlat del mes de desembre com a data límit per conèixer quina serà la planificació educativa per a Ripollet per als propers anys. Les famílies de Pinetons també confien en poder reunir-se en els propers dies amb el Director de Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament, Jesús Viñas, tal com ell mateix va prometre en una carta adreçada a la comissió de l'Institut Escola.

NP / A.B.
FOTO: Cercavila reivindicativa organitzada per l'AFA Els Pinetons el passat divendres, 23 de novembre.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal