fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Gran oferta de tallers aquest Nadal -Cultura- 05/12/2018

Diverses entitats ja han obert el període d'inscripció per als cursos de desembre. Des de tallers nadalencs, passant pel maneig de la febre i arribant a la formació fiscal, la programació d'aquest mes és per a tots els gustos.

Gran oferta de tallers aquest Nadal -Imatge 1-

Des del dia 1, l'Oficina del Català a Ripollet ja té obertes les inscripcions per als cursos bàsics i dos cursos de nivell B i C de català. L'horari d'inscripcions és de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i les tardes de dimarts, de 16.30 a 18.30 h, fins al 21 de desembre, al Centre Cultural.

El dilluns, dia 10 de desembre, l'Ajuntament organitza un taller d'entitats sobre fiscalitat i planificació de pressupostos anuals; i el dijous 13, l'equip de pediatria del CAP Ripollet farà un curs sobre el maneig de la febre.

També el dilluns 10, arriba el Bibliolab Creatiu, a la Biblioteca, amb una activitat de scrapbook nadalenc. Al mateix lloc i amb ambientació nadalenca, seran els tallers del dilluns 17, sobre postals de Nadal; el dimarts 18, d'ornaments; el dijous 20, de cuina nadalenca; i el divendres 21, amb un taller de decoració. El mateix dia, es farà un altre taller de decoració al Casal de Joves.

A més, es faran dos tallers de corones per commemorar els 50 anys de la Cavalcada de Reis a Ripollet, el dijous 27, al Centre Cultural i al Casal de Joves; i el dissabte 29 al matí, al Centre Cultural.

Clubs de lectura
Els clubs de lectura tornen a la Biblioteca els dies 11, 12 i 13 d'aquest mes. El club de lectura de teatre comentarà l'obra Alba, de Marc Artigau, una història que reflexiona sobre les relacions humanes i la situació de l'individu dins de la societat. El club de còmic arriba per partida doble, amb les aventures del Dr. Slump, el dimarts, i Les Joies de Castafiore, el dijous. Quant al club Chick-Lit, es parlarà del llibre Yo antes de ti, de Jojo Moyes, sobre les decisions i com afecten a la felicitat dels altres.

Activitats infantils
Per als més menuts, Els Solets-minnilàndia organitzarà, el dimarts 11, un taller de joc en família en forma de festa nadalenca, amb nadales, manualitats, berenar i jocs. A més, l'Ajuntament organitzarà dos tallers en família, un nou de cuina (dissabtes 15 i 22), al Centre Cultural, i dos activitats de contes, els mateixos dies, a la Biblioteca. Finalment, el mateix dia, es farà un taller de videocreació ambientat en el projecte 'Vallès. Fabricar passats, fabricar futurs', de Claudio Zulián.

Totes aquestes activitats requereixen inscripció. Per més informació i horaris, poden consultar l'agenda de l'InfoRipollet.

A.B.


Icona Fitxer PDF - 1,83 Mb - ripollet-cul-agenda-12-2018.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal