fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Programa d'orientació per a joves 'Tastet d'oficis: de l'horta ecològica al plat' -Economia- 22/11/2018

El Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) posarà en marxa aquest mes de novembre el programa d'orientació "Tastet d'Oficis: de l'horta ecològica al plat", dirigit a joves que no han acreditat l'ESO o han abandonat els estudis prematurament. Es tracta d'un projecte impulsat des de l'Ajuntament de Ripollet, a través del PMO, dins del Programa de Transicions Educatives de la Diputació de Barcelona. L'objectiu final del projecte és que els participants retornin a la formació professional o acadèmica. Durant el programa, els joves tindran l'oportunitat de rebre formació en l'àmbit de l'agricultura (conreu d'horta) i de l'hostaleria (cuina i cambrer).

Programa d'orientació per a joves 'Tastet d'oficis: de l'horta ecològica al plat' -Imatge 1-

Aquest projecte té entre els seus objectius facilitar i acompanyar als joves i les joves en el procés de presa de decisions. Es treballa en la definició d'itineraris personals i laborals i es proporcionen estratègies i experiències amb la finalitat de què retornin als estudis. Entre les activitats proposades es troben tallers per treballar el desenvolupament personal, conèixer el mercat de treball, descobrir en què consisteix l'emprenedoria o quines vies se'ls ofereixen per retornar al sistema educatiu.

D'altra banda, el jovent participant té l'oportunitat de rebre formació vinculada al tastet d'ofici (conreu d'horta, cuina i cambrer), amb l'aportació de valors afegits com són la preocupació pel medi ambient, la sostenibilitat o la importància de la innovació. Aquesta experiència es veu enfortida amb sortides per conèixer experiències professionals dutes a terme en l'entorn proper.

Els joves interessats s'han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Ocupació (c. de Sant Sebastià, 26), al telèfon 935 807 642 o per correu electrònic a cpascual@ripollet.cat.

NP/S.R.AGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal