fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 15 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'AFA dels Pinetons convoca noves protestes per reclamar ser Institut Escola -Educació- 19/11/2018

La tancada reivindicativa de l'AFA Els Pinetons del passat cap de setmana va tenir una alta participació, amb 200 persones en la concentració, de les quals unes 70 van fer nit el divendres en tendes de campanya. L'AFA ha celebrat l'alt suport de les famílies i ha qualificat la protesta de 24 hores de "massiva i continuada". Segons un comunicat de l'AFA Els Pinetons, "es tracta d'un punt d'inflexió en aquesta reivindicació, que recupera un punt àlgid i que marca el tret de sortida a una campanya intensiva de protestes al llarg dels pròxims dies".

L'AFA dels Pinetons convoca noves protestes per reclamar ser Institut Escola -Imatge 1-L'AFA dels Pinetons convoca noves protestes per reclamar ser Institut Escola -Imatge 2-L'AFA dels Pinetons convoca noves protestes per reclamar ser Institut Escola -Imatge 3-L'AFA dels Pinetons convoca noves protestes per reclamar ser Institut Escola -Imatge 4-


Durant la tancada es va acordar continuar les protestes, que seguiran amb una cassolada aquest dilluns 19 al centre, que possiblement s'anirà repetint cada dia i una cercavila aquest divendres, que acabarà a la plaça Pere Quart amb un acte, on es llegirà un manifest per reclamar solucions a la manca de places a secundària i hi haurà taller de pancartes, treballs manuals i actuacions musicals. Finalment, també han anunciat "una gran acció" el pròxim dimecres 28, vigília de la vaga del sector de l'ensenyament. En paral·lel, faran un enviament massiu de cartes reivindicatives als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament i s'elevarà també la problemàtica al Síndic.

FOTOS: AFA Els Pinetonsnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal