fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Homenatge a Maria Aurèlia Capmany a la Biblioteca -Cultura- 31/10/2018

Avui dimecres, 31 d'octubre, a les 19 h,la Biblioteca acollirà l'espectacle "Qui te por de Capmany i Woolf?", un monòleg dirigit per Tilda Espluga i interpretat per l'actriu Anna Güell, que aplega dos textos: una conferència que Virginia Woolf va pronunciar en una Societat de dones el 1931 i una carta que Maria Aurèlia Capmany va publicar l'any 1971. Aquests textos, vestits d'intel·ligència, ironia i diversió, serveixen per a reflexionar al voltant del paper de les dones en l'escriptura i de la seva lluita per la igualtat social i econòmica.

Homenatge a Maria Aurèlia Capmany a la Biblioteca -Imatge 1-

La proposta s'emmarca dins d'una campanya de promoció d'espectacles dramatúrgics dirigits a biblioteques per a commemorar les efemèrides literàries que es celebren enguany. En aquest sentit, l'espectacle està subvencionat per la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i pel servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

L'acte, que servirà com a revetlla a la celebració de la castanyada i forma part del programa de l'Any del Llibre a Ripollet, se suma als altres esdeveniments organitzats al municipi per a retre homenatge a la figura de l'escriptora, política i activitat Maria Aurèlia Capmany, de qui es commemoren els 100 anys del seu naixement.

NP/S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal