fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Homenatge a Maria Aurèlia Capmany a la Biblioteca -Cultura- 31/10/2018

Avui dimecres, 31 d'octubre, a les 19 h,la Biblioteca acollirŕ l'espectacle "Qui te por de Capmany i Woolf?", un monňleg dirigit per Tilda Espluga i interpretat per l'actriu Anna Güell, que aplega dos textos: una conferčncia que Virginia Woolf va pronunciar en una Societat de dones el 1931 i una carta que Maria Aurčlia Capmany va publicar l'any 1971. Aquests textos, vestits d'intel·ligčncia, ironia i diversió, serveixen per a reflexionar al voltant del paper de les dones en l'escriptura i de la seva lluita per la igualtat social i econňmica.

Homenatge a Maria Aurèlia Capmany a la Biblioteca -Imatge 1-

La proposta s'emmarca dins d'una campanya de promoció d'espectacles dramatúrgics dirigits a biblioteques per a commemorar les efemčrides literŕries que es celebren enguany. En aquest sentit, l'espectacle estŕ subvencionat per la Gerčncia del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i pel servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

L'acte, que servirŕ com a revetlla a la celebració de la castanyada i forma part del programa de l'Any del Llibre a Ripollet, se suma als altres esdeveniments organitzats al municipi per a retre homenatge a la figura de l'escriptora, política i activitat Maria Aurčlia Capmany, de qui es commemoren els 100 anys del seu naixement.

NP/S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui ňptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal