fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tot a punt per celebrar la 38a edició de les Festes de la Tardor del Pont Vell -Cultura- 28/09/2018

Del 28 al 30 de setembre, el barri del Pont Vell-Tiana celebra les seves Festes de la Tardor que, enguany, arriben a la seva 38ª edició. La Comissió Organitzadora de les Festes de la Tardor ha preparat un programa farcit d'activitats i on col·laboren diverses entitats del municipi. Un any més, es fa la crida a la participació voluntària que ja caracteritza aquestes festes.

Tot a punt per celebrar la 38a edició de les Festes de la Tardor del Pont Vell -Imatge 1-

La sessió participativa 'Unint persones, unint barris' sobre el nou casal del barri serà l'activitat que doni el tret de sortida. A la plaça Emma Maleras, divendres, a les 16.30 h, l'Ajuntament de Ripollet, la Mancomunitat Cerdanyola, Ripollet i Montcada i la Cooperativa La Fabric@ han preparat una sessió amb activitats infantils i música que té com a objectiu conèixer les opinions dels veïns i veïnes respecte el futur casal del Pont Vell.

El mateix divendres, a les 19 h, s'organitza el 'Corre-xl-barri', amb l'agrupació Rythm'n'Moyo Batucada Ripollet. Aquesta desfilada festiva sortirà de l'església Ntra. Sra. dels Àngels i anirà fins al carrer de l'Estació. A les 21 h es farà la tradicional tronada d'inici de festa al parc Massot, seguida pel 'Pontcert'18', amb les actuacions musicals d''Akantoide' i 'Toma2'. Durant el concert, es farà el concurs de Titius de les Festes de la Tardor a Ntra. Sra. dels Àngels.

El dissabte, a partir de les 9.30 h, es durà a terme el VII obert de partides ràpides d'escacs, a Ntra. Sra. dels Àngels. De 10 a 14h, es farà una jornada de donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits i la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada; seguida per un taller de circ a les 11h, i un espectacle familiar de màgia a les 12h, de la mà de l'Esplai La Gresca. Per tancar el matí, a les 13h, s'organitzarà un vermut musical.

No poden faltar les cantades d'havaneres, amb el grup l'Espingari i cremat de rom, amb la col·laboració de Diables de Ripollet. A les 21.30 h endegarà el correfoc, amb les Bruixes del Nord i els Diables, que sortiran de gran via Prat de la Riba; amb l'espectacular castell de focs artificials al parc Massot. La nit es tancarà amb l'actuació del grup de versions Orquestra Aquarium, a Ntra. Sra. dels Àngels.

Durant tot el cap de setmana, el carrer de l'Estació, acollirà una Fira d'Art i Artesania.

El diumenge al matí, els veïns es despertaran amb els Trabucaires de Ripollet, a les 9h, i infants i adults podran gaudir de la xocolatada a les 10h, amb coca obsequiada pel Forn Planas. A la mateixa hora, es farà una cercavila de cultura popular amb el Poll Foll de Ripollet, la Martineta de Cerdanyola, la Puput Diablòlica de Cerdanyola, el Drac Miquelet de Montcada, i els Gegants de Ripollet. A les 10.30 h, sortirà la marxa ciclista de Ripollet organitzada pel Patronat Municipal d'Esports, del brollador de la zona Pinetons fins al col·legi Tiana. A les 11.30 h, també s'hi farà una botifarrada, de la mà de l'associació de veïns Tiana-Pont Vell i el Patronat Municipal d'Esports.

A les 11h es farà la VII exposició de vehicles antics, al parc Maria Regordosa, organitzada per clàssics Ripollet. A les 12h, a Ntra. Sra. dels Àngels, es durà a terme la diada castellera, amb els Castellers de Montcada i Reixac, i els Minyons de Santa Cristina. El matí culminarà amb la paellada popular a les 14 h, a l'església. Els tickets es poden adquirir al bar de la Comissió per 7 euros.

El diumenge a la tarda, a les 16.30 h, s'organitzarà un bingo a Ntra. Sra. dels Àngels, i a les 18.30 h, es farà l'acte de clausura de les festes, amb PD Lázaro.

Per als aficionats a la fotografia, arriba el XVII Concurs Fotogràfic Santiago Piñol, i el Concurs Instagram Festes de la Tardor. Els dos concursos tenen de temàtica les mateixes festes, i tots dos tenen premi. Per participar al primer, cal enviar les fotos a la pàgina web de l'AFOCER fins al 18 de novembre, mentre que els usuaris d'instagram tindran entre el 28 de setembre i el 5 d'octubre per pujar les seves imatges amb l'etiqueta de les festes. Es pot trobar més informació sobre les bases dels concursos al programa oficial de les festes.

S.R. / A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal