fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia de la Visibilitat Bisexual -Societat- 28/09/2018

L'Ajuntament de Ripollet s'ha sumat un any més a la commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual, que se celebra el 23 de setembre, motiu pel qual va penjar la bandera del col·lectiu bisexual de l'edifici del Molí d'en Ginestar.

L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia de la Visibilitat Bisexual -Imatge 1-L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia de la Visibilitat Bisexual -Imatge 2-

L'Ajuntament, a més, col·labora amb l'entitat Proud Ripollet, presentada el passat mes de juny al municipi, en l'organització de dues activitats que tindran lloc aquest divendres, 28 de setembre. Es tracta de la pintada d'un banc de les pistes de l'ESBAR, a les 18 h, amb els colors de la bandera Bisexual, que se sumarà als de la bandera LGTBI i la bandera Trans que ja hi ha pintades en aquest espai públic. A les 20 h, l'entitat oferirà una xerrada a la sala d'actes del Centre Cultural, sota el títol "La importància de la (bi)sibilitat".

Seguint amb el treball que la regidoria de Polítiques LGTBI va iniciar a principi de legislatura, l'Ajuntament posarà en marxa en breu la Taula de Treball LGTBI, formada per entitats i persones a títol individual, amb l'objectiu d'implementar el Pla LGTBI aprovat al Ple Municipal del passat mes de juny.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal