fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
C's denuncia la demora en la construcció del nou bar del Camp de Futbol Municipal -Política- 17/09/2018

La secció local de Ciutadans (C's) va citar els mitjans de comunicació locals el passat 13 de setembre davant el Camp de Futbol Municipal per "denunciar la manca de solvència de l'equip de govern", en paraules del portaveu i regidor de C's, Josep Gabarra. Segons la formació, fa gairebé dos anys el plenari va aprovar una proposta de C's per fer un nou bar a l'equipament, gestionat pel CF Ripollet i, tot i que la partida va quedar recollida en el Pla d'inversions, encara no s'han executat les obres. "És una inversió marc de la qual no podem defugir i el Camp de Futbol necessita aquesta millora", explicava Gabarra.

C's denuncia la demora en la construcció del nou bar del Camp de Futbol Municipal  -Imatge 1-

El representant de C's al Patronat Municipal d'Esports (PAME), Francisco Javier Tapia, explicava que, en aquests moments, el projecte per fer un nou bar es troba en fase d'estudi, ja que el primer disseny elaborat per l'Ajuntament no va rebre el suport del CF Ripollet. Gabarra denunciava "l'imcomplimanet i la demora" i deia intuir que "segurament en les pròximes setmanes o mesos es tiri endavant, perquè qui governa sempre s'afanya quan hi ha eleccions".

D'altra banda, Gabarra reivindicava convenis "favorables i generosos amb les entitats" i es comprometia a revisar tots els convenis amb les entitats esportives i culturals en el cas que C's arribés al govern: "Per a qualsevol entitat que hagi de signar un conveni amb l'Ajuntament, que s'expressi aquesta generositat amb un marc jurídic que els permeti tenir més oxigen financer".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal