fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Arriba una nova edició de l'Alehop!, l'escola de circ social a Ripollet -Joventut- 17/09/2018

L'escola de circ social a Ripollet, Alehop! obre el període d'inscripcions aquest dilluns 17 de setembre. Per formalitzar la inscripció, cal adreçar-se al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h, fins al 30 de setembre.

Arriba una nova edició de l'Alehop!, l'escola de circ social a Ripollet -Imatge 1-Arriba una nova edició de l'Alehop!, l'escola de circ social a Ripollet -Imatge 2-

Aquesta segona edició de L'Alehop! iniciarà les classes a l'octubre i, com a novetat, torna ampliant l'edat d'inscripció: poden participar joves de 12 a 16 anys. Les classes tindran lloc cada dimarts, de 17 a 18.30 h, al gimnàs de l'Institut Lluís Companys.

Aquest projecte el va posar en marxa l'Ajuntament de Ripollet el novembre passat, a través de les regidories de Serveis Socials, Cultura i Participació. Inicialment havia de tenir una durada de quatre mesos, però l'èxit aconseguit va fer que s'allargués fins a finals de maig, obrint noves places.

El taller forma part del programa Barris al cor, el qual té l'objectiu de millorar la cohesió social i la convivència als barris mitjançant el treball conjunt entre veïns i veïnes, entitats i administració. L'Alehop! compta amb formadors de l'Ateneu Popular de 9 Barris, un centre sociocultural públic gestionat de forma comunitària, creat el 1977, que treballa per convertir el circ en una eina educativa i de transformació social.

S.R.
Foto d'arxiu: primera classe de L'Alehop, al novembre del 2017.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal