fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de febrer de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
S'obren les preinscipcions dels programes de formació del Patronat d'Ocupació -Educació- 13/09/2018

El Patronat Municipal d'Ocupació ja ha obert el termini de preinscripció pels Programes de Formació i Inserció (PFI), que restarà obert fins al dia 19 de setembre. Els programes disponibles són els d''Auxiliar d'Imatge Personal' i el d''Auxiliar d'Activitats d'Oficina'. Els cursos estan disponibles per joves de 16 a 21 anys que estiguin interessats en entrar al món laboral, i també per aquells que vulguin tornar al sistema educatiu. Cada curs té 15 places, i la matrícula és gratuïta.

S'obren les preinscipcions dels programes de formació del Patronat d'Ocupació -Imatge 1-S'obren les preinscipcions dels programes de formació del Patronat d'Ocupació -Imatge 2-

Aquelles persones que vulguin apuntar-se als cursos tenen fins el dimecres, dia 19 de setembre, per aportar la seva documentació. Una vegada s'hagin prematriculat, se'ls donarà cita per fer una entrevista amb els organitzadors del curs i fer la matrícula. Està previst que els cursos comencin la primera setmana d'octubre.

El Patronat Municipal d'Ocupació fa un seguiment actiu dels alumnes una vegada es graduen, i els donen suport tant per entrar al món laboral com per aquells que es volen presentar a les proves d'accés a cicles educatius. Durant el curs 2017-2018, van tenir 31 inscripcions als PFI, dels quals 24 van finalitzar el programa, i 15 es van presentar a les proves d'accés al Grau Mitjà. La resta de joves es va reincorporar al sistema formatiu mitjançant la inscripció a l'Escola d'adults i altres centres formatius.

Per més informació, les persones interessades es poden dirigir al Patronat Municipal de Turisme, al carrer Sant Sebastià, 26, o trucar al telèfon 935 80 76 42.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal