fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PMO ofereix un curs gratuït d'economia circular per a Pimes -Economia- 04/09/2018

L'Ajuntament de Ripollet, a través del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, la Diputació de Barcelona i la consultora Simbiosi Industrial, ofereix el curs gratuït "Economia circular en pimes". Es tracta d'un curs de vuit hores de durada que s'impartirà el 20 i 27 de setembre, de 15 a 19 h, al PMO(c. Sant Sebastià, 26), i que està destinat a empresaris de Pimes, responsables de producció i assessories per a Pimes.

El PMO ofereix un curs gratuït d'economia circular per a Pimes -Imatge 1-El PMO ofereix un curs gratuït d'economia circular per a Pimes -Imatge 2-

L'objectiu del curs és dotar les empreses i el personal directiu de les eines necessàries per aprofitar els conceptes d'economia circular per incrementar la competitivitat de l'empresa. Durant la primera sessió, s'explicaran els conceptes bàsics d'aquest tipus d'economia, basada en l'aprofitament de recursos a través de la reducció, la reutilització i el reciclatge de residus. A la segona, s'aprofundirà en el concepte de simbiosi industrial i es farà un treball participatiu per trobar les possibilitats que ofereix a cadascuna de les persones participants.

Les inscripcions es poden fer contactant amb l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic, enviant un correu electrònic a Cristina Torruella (ctorruella@ripollet.cat) o trucant al 93.580.76.42.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal