fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
#FMRipollet Un pregó per escriure'l -Cultura- 24/08/2018

Qui no recorda els ratolins i els números del "10+2", aquells que vivien en cases construides amb llibres? Doncs el seu creador, l'il·lustrador i guionista ripolletenc Miquel Pujol, serà un dels dos pregoners de la Festa Major d'enguany. L'acompanyarà la també ripolletenca Núria Cabuti, directiva del grup editorial Penguin Random House. Un acte que s'emmarca en l'Any del Llibre.

Els pregoners són dues persones lligades a la il·lustració, l'escriptura i l'edició de llibres. Lligades, en definitiva, al món de la cultura, amb majúscules, que han aconseguit que la seva feina sobrepassi fronteres. Passió pels llibres i per la lectura que la Núria recorda que li ve de lluny, d'aquelles tardes que passava a la Biblioteca, on treballava la seva mare, Núria Brull. En Miquel, per la seva banda, a més de crear coneguts personatges infantils, com els de la pel·lícula 'Cher Ami', amb el seu germà Hilari, ha il·lustrat nombrosos llibres i ha treballat com a guionista. Aviat podrem llegir la seva primera novel·la.

#FMRipollet Un pregó per escriure'l -Imatge 1-#FMRipollet Un pregó per escriure'l -Imatge 2-

"Ni cap ni peus"
Després del pregó, Jordi Mas i David Candelich, de la Cia. Circ Vermut, faran passar al públic una bona estona, amb l'espectacle de circ i humor "Ni cap ni peus". Aquests dos personatges intentaran sortir-se'n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre. Un show fresc, de circ i pallasso, amb moltes disciplines, on gaudeixen tant els petits com els grans.



Continguts relacionats amb aquest:
- Coneix els pregoners de la #FMRipollet 2018 [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal