fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El programa "Generem ocupació" crea dues línies d'ajuts econòmics: empreses i autoocupació -Economia- 13/09/2018

El Patronat Municipal d'Ocupació posa en marxa, un any més, el programa "Generem ocupació", que té com a objectiu incentivar la contractació de persones desocupades establint una línia d'assignacions econòmiques públiques per al foment de l'ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial del municipi.

El programa "Generem ocupació" crea dues línies d'ajuts econòmics: empreses i autoocupació -Imatge 1-El programa "Generem ocupació" crea dues línies d'ajuts econòmics: empreses i autoocupació -Imatge 2-
Enguany, s'ha introduït una novetat respecte de les edicions anteriors, ja que no només s'ofereixen ajuts econòmics a empreses que contractin persones desocupades, sinó que també poden accedir-hi persones en situació d'atur que vulguin crear el seu propi lloc de treball mitjançant l'ocupació.

A les empreses locals, se'ls atorgarà un assignació econòmica de fins al 50% del cost laboral de la contractació amb un topall màxim de 6.000 €. D'altra banda, aquelles persones que tinguin projectes de microempreses i per a l'autoocupació podran optar a un ajut de 3.500 €.

Totes les empreses i persones interessades, poden enviar la seva sol·licitud fins al 30 de novembre. Per a més informació, cal contactar amb el Patronat Municipal d'Ocupació, al telèfon 93.580.76.42 o als correus electrònics jserrat@ripollet.cat, en el cas de les empreses, o ctorruella@ripollet.cat, per a persones interessades en l'autoocupació.

S.R.


Icona Fitxer PDF - 0,62 Mb - ripollet-PMO-basesgeneremocupacio2018.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal