fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 9 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Política- 08/06/2018

Aquest dimecres, 6 de juny, Jordi Soldevila, president de la secció local d'ERC, va fer la seva presentació pública com a candidat a l'alcaldia per a les eleccions municipals del maig del 2019. Ho ha fet al Centre Cultural en un acte que inaugurava la campanya, sota el lema "Ripollet és la gent", acompanyat de Lurdes Serra, regidora d'ERC a l'Ajuntament de Ripollet i Juli Fernàndez, exalcalde de Sabadell i, actualment, 2n tinent d'alcalde. Soldevila vol crear una candidatura "transversal, amb un codi ètic, on la presència de dones sigui una prioritat, jove i transparent" amb l'objectiu de crear un model de ciutat que, segons el candidat, hi manca: "Ningú ha estat capaç de definir el model de ciutat que és Ripollet. Això és un problema, perquè no hi ha cap coherència a l'hora d'aplicar polítiques públiques i això ho acaba patint la gent". Per afrontar els reptes que afronta Ripollet, Soldevila proposa un ús òptim dels recursos que Ripollet necessita i la creació de polítiques "eficaces i eficients" per modernitzar l'administració; millorar la sanitat, la cultura i les polítiques de gent gran; aplicar polítiques d'igualtat; caminar cap a la reindustrialització; apostar pel comerç de proximitat; i crear una ciutat verda i animalista.

Soldevila també va posar de manifest el paper d'ERC, des de l'oposició, en aquesta legislatura: "Amb un regidor, que podria haver tingut un paper residual, ha incidit en el govern", el qual "té bona voluntat i hi compartim objectius, però repeteix dinàmiques del passat". El candidat va mostrar la seva voluntat de crear "un espai en clau republicana on compartir valors" i va acabar el seu discurs fent una crida a tothom qui s'hi vulgui sumar.

Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Imatge 1-Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Imatge 2-Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Imatge 3-Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Imatge 4-Jordi Soldevila, alcaldable d'ERC Ripollet, reivindica la necessitat de definir un model de ciutat -Imatge 5-

Serra, també va destacar la feina feta per la secció local d'ERC: "Hem treballat conjuntament amb l'equip de govern, entenent que des de l'oposició també es pot construir i sumar". La regidora ha fet referència al paper d'ERC en la creació de taules, com la de protecció animal, a la seva participació en diverses comissions i processos participatius i a la cerca de solucions a la problemàtica educativa del municipi. "Sempre hem treballat amb responsabilitat i coherència, constància i compromís, posant per davant els interessos dels nostres veïns i veïnes" va explicar Serra.

Juli Fernández, convidat a l'acte per ser Sabadell "un exemple de com som les ciutats del canvi que defensem", deia Serra, ha parlat del model de ciutat que treballen a Sabadell: "Una ciutat republicana que defensa l'honestedat, els drets, la dignitat i el bé comú". Segons Fernández, una candidatura guanyadora necessita "lideratge i majoria" i la creació "d'un espai republicà guanyador", un espai que aglutini persones amb els mateixos objectius, més enllà de partits polítics. Amb la creació d'aquest espai "ampli i amb gent representativa de molts àmbits", va explicar Fernàndez, "tindrem frontera amb molts que comparteixen amb nosaltres moltes coses, però no totes, i serem capaços de posar-nos d'acord i governar amb un govern estable i de majoria, que és el que necessiten les ciutats metropolitanes".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal