fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 25 de febrer de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Comunicació- 08/06/2018

Hem comenšat l'Info parlant de com ha de ser l'edifici del nou equipament per a la gent gran de Ripollet i, tambÚ, dels serveis que podria acollir. Ho hem fet desprÚs que dijous, 7 de juny, es posessin aquests temes sobre la taula a l'Escola Pinetons dins el procÚs participatiu "Pensa en gran". Hem tingut a l'estudi un dels seus responsables, GenÝs Giner, i tambÚ hem parlat amb l'arquitecte Marc Obradˇ, responsable d'una de les xerrades del dijou passat.

Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 8 de juny del 2018 -Imatge 5-

Seguidament, ens ha acompanyat Rosa Moragas, tŔcnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, per mirar amb lupa les plagues que es desperten al municipi amb primavera. I hem saludat, tambÚ, AgustÝ Carmona i Anna Montero de les Gitanes de Ripollet, perquŔ aquest dissabte, 9 de juny, se celebra una picada de gitanes a l'antiga plaša de l'ESBAR.

La segona hora del programa l'hem passat entre bambalines, perquŔ descobert els nous muntatges que es presenten a Ripollet en els pr˛xims dies: "Un passeig pel bosc", d'Amics del Teatre, les obres de fi de curs de "La Careta Teatre" i "La caja de la discordia", del taller de teatre de l'Escola d'Adults Jaume Tuset.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notÝcies de la setmana en format mÚs breu, aixÝ com la cr˛nica esportiva, de la mÓ de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. TambÚ el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet RÓdio.

(Fotografies: GenÝs Giner, Rosa Moragas, Marta Garcia, AgustÝ Carmona, Anna Montero, Xavi CaballÚ, Alba Cristina i AgustÝn Villar)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal