fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 16 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Economia- 30/05/2018

Ripollet ha acollit una Jornada de Consum Responsable i Alimentaciˇ, que ha comptat amb una xerrada i altres activitats complementÓries: una exposiciˇ, una mostra de cuina i la celebraciˇ del Dia Internacional del Joc. Es tracta de la primera de les quatre jornades programades per donar visibilitat al Projecte Intermunicipal per a l'impuls de l'Economia Social i SolidÓria (SSEguim Treballant), en el qual l'Ajuntament de Ripollet, a travÚs del Servei d'Empresa del Patronat Municipal d'Ocupaciˇ, estÓ treballant amb els consistoris de BarberÓ, Cerdanyola i Montcada i Reixac.

SSEguim Treballant, que va celebrar la seva primera reuniˇ formal el passat mes de marš, compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona. Una de les lÝnies de treball consisteix a difondre i sensibilitzar la poblaciˇ envers els valors que inspiren l'economia social i solidÓria (ESS). En aquest context s'han programat les quatre Jornades sobre consum responsable, una a cadascun dels municipis integrants.

Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 1-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 2-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 3-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 4-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 5-

A Ripollet, sˇn diverses les activitats que s'han organitzat, sota el tÝtol "Llavors". El Mercat Muncipal n'ha estat l'escenari d'un parell: del 22 al 28 de maig, va acollir l'exposiciˇ "Malbaratament d'aliments? Amb el menjar no s'hi juga!", on es detallaven com es malbaraten els aliments en el consum, la comercialitzaciˇ final, la transformaciˇ i el transport, i dissabte 26, es va portar a terme una mostra de plats de consum responsable, preparats amb sobralles i productes de proximitat. Kescou.cat i el projecte de cÓtering social de l'Associaciˇ d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola van encarregar-se de la demostraciˇ. Mentre, durant tot el matÝ, es va celebrar, a la plaša del MolÝ, el Dia Internacional del Joc, on l'Associaciˇ Els Solets - Minnilandia va instalĚlar diferents espais (d'experimentaciˇ, art, construccions...) per als infants.

Una xerrada al Centre Cultural, el dia 28, ha posat punt final a la Jornada ripolletenca. Hi han interveningut responsables d'Arran de Terra, Jardinet SCCL, Plataforma Aprofitem Aliments, Els Espigoladors i Fundaciˇ Banc d'Aliments, els quals han presentat els seus projectes en defensa del consum i la producciˇ responsable i sostenible d'aliments.

S.R.AGENDA

Festival de flamenc

Directes de Sam Viu: The Bacos

Portes obertes a la parròquia de Sant Esteve i processó eucarística

Cloenda del curs de l'aula d'extensió universitària

Taller de llengua de signes

Inauguració de l'exposició "ConcienciArte"

Taller de collage

Anyscenica: Cinema a la fresca: "El gran showman"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal