fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Economia- 30/05/2018

Ripollet ha acollit una Jornada de Consum Responsable i Alimentació, que ha comptat amb una xerrada i altres activitats complementàries: una exposició, una mostra de cuina i la celebració del Dia Internacional del Joc. Es tracta de la primera de les quatre jornades programades per donar visibilitat al Projecte Intermunicipal per a l'impuls de l'Economia Social i Solidària (SSEguim Treballant), en el qual l'Ajuntament de Ripollet, a través del Servei d'Empresa del Patronat Municipal d'Ocupació, està treballant amb els consistoris de Barberà, Cerdanyola i Montcada i Reixac.

SSEguim Treballant, que va celebrar la seva primera reunió formal el passat mes de març, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Una de les línies de treball consisteix a difondre i sensibilitzar la població envers els valors que inspiren l'economia social i solidària (ESS). En aquest context s'han programat les quatre Jornades sobre consum responsable, una a cadascun dels municipis integrants.

Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 1-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 2-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 3-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 4-Ripollet aposta pel consum responsable i l'alimentació -Imatge 5-

A Ripollet, són diverses les activitats que s'han organitzat, sota el títol "Llavors". El Mercat Muncipal n'ha estat l'escenari d'un parell: del 22 al 28 de maig, va acollir l'exposició "Malbaratament d'aliments? Amb el menjar no s'hi juga!", on es detallaven com es malbaraten els aliments en el consum, la comercialització final, la transformació i el transport, i dissabte 26, es va portar a terme una mostra de plats de consum responsable, preparats amb sobralles i productes de proximitat. Kescou.cat i el projecte de càtering social de l'Associació d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola van encarregar-se de la demostració. Mentre, durant tot el matí, es va celebrar, a la plaça del Molí, el Dia Internacional del Joc, on l'Associació Els Solets - Minnilandia va instal·lar diferents espais (d'experimentació, art, construccions...) per als infants.

Una xerrada al Centre Cultural, el dia 28, ha posat punt final a la Jornada ripolletenca. Hi han interveningut responsables d'Arran de Terra, Jardinet SCCL, Plataforma Aprofitem Aliments, Els Espigoladors i Fundació Banc d'Aliments, els quals han presentat els seus projectes en defensa del consum i la producció responsable i sostenible d'aliments.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal