fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El CIP Molí d'en Rata esgota les inscripcions per a l'activitat de 'Benvinguts a Pagès' -Cultura- 05/06/2018

El cap de setmana del 9 i 10 de juny, se celebra arreu de Catalunya 'Benvinguts a Pagès 2018'. Al web benvingutsapages.cat es pot consultar la 'Guia de viatge' per a planificar el cap de setmana. Al Vallès Occidental en trobem vuit explotacions que es poden visitar, nombroses propostes per dinar i una activitat complementària, que ofereix el CIP Molí d'en Rata de Ripollet, diumenge 10 de juny. Es tracta d'una visita comentada a l'antic molí fariner i el taller per aprendre a elaborar pa, 'Fem pa'. Hores d'ara, les places estan esgotades. S'han inscrit un total de 23 persones.

El CIP Molí d'en Rata esgota les inscripcions per a l'activitat de 'Benvinguts a Pagès' -Imatge 1-El CIP Molí d'en Rata esgota les inscripcions per a l'activitat de 'Benvinguts a Pagès' -Imatge 2-El CIP Molí d'en Rata esgota les inscripcions per a l'activitat de 'Benvinguts a Pagès' -Imatge 3-

'Benvinguts a Pagès' proposa als visitants planificar el seu cap de setmana per conèixer l'origen del que mengem, tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa Nostra, degustar la cuina del territori als restaurants i dormir en els allotjaments participants.
R.H.


Icona Fitxer PDF - 2,47 Mb - DIPTICBaP-090618.PDF 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal