fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats organitza una xerrada sobre envelliment saludable -Societat- 05/06/2018

La doctora en psicologia i investigadora de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, Sara Doménech Pou, ha estat l'encarregada aquest dimarts, 5 de juny, d'oferir al Centre Cultural una conferència sobre envelliment actiu i saludable. Convidada per l'Associació Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet 2016, Doménech ha explicat a un bon grup de persones grans que han assistit a l'acte, quines són les bases de l'envelliment actiu i com retardar i prevenir la demència.

El Club de Jubilats organitza una xerrada sobre envelliment saludable -Imatge 1-El Club de Jubilats organitza una xerrada sobre envelliment saludable -Imatge 2-

Una bona salut, mantenint hàbits saludables (bona alimentació, exercici físic, etc.) i evitant els tòxics (tabac, alcohol, etc.); la participació social (relacions interpersonals, fer activitats i tallers, assistir a xerrades, etc.), així com la seguretat (prendre mesures per tal d'evitar caigudes, comptar amb suport social i persones de confiança, etc.) són els tres pilars bàsics d'una envelliment saludable.

La investigadora també ha explicat als presents alguns dels estudis sobre Alzheimer i Omega 3 que han realitzat des de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB i ha parlat del programa REMI. Aquest programa, basat en la Teràpia de Reminiscència, estudia com el fet de recordar coses del passat i la seva història de vida, ajuda a prevenir el deteriorament cognitiu en persones grans.

Aquesta xerrada forma part del programa d'activitats que el Club de Jubilats va presentar el novembre passat per tal de convertir l'any 2018 en l'any de la gent gran, tal com ha explicat el seu president, Jose Luís Fernández.
R.H.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal