fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jordi Soldevila presenta la seva candidatura a l'alcaldia per ERC sota el lema "Ripollet és la gent" -Política- 25/05/2018

ERC Ripollet ha anunciat, en roda de premsa, aquest dijous 24 de maig, que Jordi Soldevila presentarà públicament la seva candidatura a l'alcaldia a les pròximes eleccions municipals en un acte al Centre Cultural. Tindrà lloc dimecres 6 de juny, a les 19.30. La regidora d'ERC Lurdes Serra presentarà l'acte, que comptarà amb la intervenció de Juli Fernández, ex alcalde de Sabadell, i el mateix candidat. "Volem explicar els nostres valors com a partit i projecte, però també la nostra responsabilitat, la que volem tenir a les properes eleccions", ha explicat Soldevila, que vol portar a terme "una candidatura guanyadora, municipalista i de canvi".

Jordi Soldevila presenta la seva candidatura a l'alcaldia per ERC sota el lema "Ripollet és la gent" -Imatge 1-

El lema "Ripollet és la gent", que donarà títol a l'acte, ha estat escollit "perquè creiem que el gran valor que té Ripollet és la seva gent i tot el què representa", ha dit Soldevila. El candidat proposa un projecte "on el centre comú sigui la millora de Ripollet" i "transversal", on tothom s'hi senti representat: "Volem que ningú renunciï a ser qui és, que tothom, des de la seva diversitat, es pugui sentir representat en un projecte". Entre els seus objectius hi ha la definició d'un model de ciutat per convertir Ripollet "en la ciutat de primera que mereix ser".

Lurdes Serra ha volgut destacar "la complicitat" amb el nou candidat: "És un candidat que neix per fer el relleu generacional. Creiem que és el moment i segueix la línia del partit a nivell municipal i nacional". Soldevila ha qualificat aquest relleu de "tranquil" i ha aclarit que "no és per una necessitat de renovació, sinó perquè creiem que encara ens reforça més i que ens pot fer anar més enllà".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal