fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 16 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Serveis- 25/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet organitza, un any més, l'Escola Esportiva del Patronat Municipal d'Esports, un casal d'estiu on l'esport és el protagonista. Es desenvolupen fins a 15 activitats esportives cada setmana, adequades al grup d'edat a qui van dirigides. L'objectiu de l'Escola Esportiva és treballar la sociabilitat dels infants, fomentar la seva autonomia, afavorir el desenvolupament motor i psicomotriu i introduir l'infant en els diferents esports, sempre en el sentit més lúdic. L'Escola Esportiva està destinada a nens i nenes nascudes entre el 2004 i el 2013.

L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Imatge 1-L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Imatge 2-

L'Escola Esportiva romandrà oberta del 26 de juny al 27 de juliol del 2018, de 9.30 a 13.30 h. El preu per gaudir de les cinc setmanes d'Escola Esportiva és de 178,50 € pels infants empadronats a Ripollet (192,60 € pels no locals), mentre que el preu per una sola setmana són 52,50 € (56,70 € no locals). Les famílies que inscriguin germans/es en el mateix període, rebran una bonificació del 20%. Enguany s'ofereixen 300 places.

Les inscripcions, que es poden realitzar del 28 de maig al 15 de juny, s'han de realitzar de forma presencial en la consergeria (de dilluns a divendres, de 8 a 21 h, i dissabtes, de 9 a 14 h) o l'oficina del Poliesportiu Municipal (de dilluns a divendres, de 12 a 13 h, i de 18 a 20 h). Un cop finalitzi el termini, només s'admetran inscripcions en funció de la disponibilitat de places. Pel que fa al servei setmanal, hi ha un màxim de 30 places per grup i finalitzaran el dimecres anterior a la setmana a inscriure's, a les 20 h.

A l'hora de formalitzar la inscripció, cal portar la documentació necessària i realitzar el pagament per assegurar la plaça. Al web del PAME, on hi ha tota la informació, també es pot descarregar el full d'inscripció.

S.R.AGENDA

Festival de flamenc

Directes de Sam Viu: The Bacos

Portes obertes a la parròquia de Sant Esteve i processó eucarística

Cloenda del curs de l'aula d'extensió universitària

Taller de llengua de signes

Inauguració de l'exposició "ConcienciArte"

Taller de collage

Anyscenica: Cinema a la fresca: "El gran showman"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal