fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP Ripollet questiona la mobilitat al municipi des de la seva oficina d'atenció al ciutadà -Política- 04/05/2018

El regidor i portaveu del PP Ripollet, Víctor Diéguez, i les membres de la junta Cristina Lozano i Francina Sau han presentat, aquest dijous 3 de maig, els temes que han entrat a la seva oficina d'atenció al ciutadà en els últims mesos.

El PP Ripollet questiona la mobilitat al municipi des de la seva oficina d'atenció al ciutadà -Imatge 1-

Lozano va introduir el primer dels temes: el PP Ripollet van sol·licitar la neteja del monument dedicat a les víctimes de l'accident succeït a Golmayo, ubicat davant el Pavelló Municipal Joan Creus. Ho van fer a través d'una entrada a l'Ajuntament, presentada el 15 de març. Els populars s'han mostrat satisfets amb la resposta de l'equip de govern, que ha procedit a la seva neteja, però "volem obrir la porta al fet que es porti un bon manteniment dels monuments a Ripollet", explicava Lozano.

Els temes de mobilitat han centrat la resta de la presentació. Segons Sau, són diverses les queixes que han rebut de veïns de Ripollet referents a la pacificació de carrer Sant Jaume, que "ha creat més problemes per entrar i sortir del municipi i complica la mobilitat al municipi", ha explicat Sau. En aquests moments, estudien quines accions prendre des del grup municipal, sigui presentar una entrada o moció. D'altra banda, la formació popular va presentar una entrada demanant un pas de vianants al carrer Balmes, just davant del passadís que uneix aquesta via amb el carrer Maragall. Sau no es va mostrar conforme amb la resposta rebuda per part de l'equip de govern: "Només ens han dit que podria resultar perillós", ha dit Sau.

A la roda de premsa, els populars també han anunciat que ja disposen de perfil en diverses xarxes socials: Facebook, Twitter i, des de fa poques setmanes, Instagram.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal