fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
En marxa el tercer concurs "El parany a l'aparador" del 2 al 19 de maig -Economia- 02/05/2018

La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) ha organitzat una vegada més el concurs "El parany a l'aparador", que arrenca aquest dimarts, 2 de maig, i durarà fins el 19 d'aquest mes. L'objectiu és apropar i donar a conèixer el comerç de Ripollet entre els infants.

En marxa el tercer concurs "El parany a l'aparador" del 2 al 19 de maig -Imatge 1-En marxa el tercer concurs "El parany a l'aparador" del 2 al 19 de maig -Imatge 2-

El concurs del parany és una gimcana adreçada als infants de 3 a 12 anys de Ripollet en la qual han de trobar tots els paranys amagats als aparadors dels establiments comercials que hi participen i escriure'ls en un díptic/butlleta.

Aquests paranys són objectes (o cartells en els casos que no disposin d'aparador de productes) totalment discordants amb els productes o serveis que ofereixen als establiments. Per exemple, un plàtan a una joieria, una llauna de refresc a una botiga de moda o un viatge a la lluna en un forn de pa són alguns dels paranys d'altres edicions.

Més de 5.000 butlletes repartides
Les butlletes s'han repartit entre els establiments participants i, com a novetat d'aquesta edició, també a totes les escoles de Ripollet d'Educació Primària.

Entre tots els infants participants que tinguin més del 75% dels paranys correctes es farà un sorteig d'11 lots de regals, gentilesa dels establiments patrocinadors, i un "hoverboard" (plataforma elèctrica), que ofereix la UCR. El sorteig públic tindrà lloc el 3 de juny a la Fira de Comerç a les places de Pere Quart i del Molí.

M.F.

Poden consultar el díptic on apareixen els establiments participants, el disseny de la campanya i les bases al document següent:


Icona Fitxer PDF - 0,41 Mb - ripollet-eco-diptic-concurs-3a-edicio-paranys.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal