fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La comissió promotora de la renda garantida ciutadana denuncia la seva gestió al Centre Cultural -Economia- 20/04/2018

L'Associació d'Aturats Ripollet-Montcada va organitzar, el passat 17 d'abril, una xerrada informativa sobre la Renda Garantida Ciutadana (RGC). A més de Manel Navarro, president de l'entitat organitzadora i membre de la comissió promotora de la RGT, hi va intervenir Diosdado Toledano, portaveu d'aquesta comissió.

La comissió promotora de la renda garantida ciutadana denuncia la seva gestió al Centre Cultural -Imatge 1-La comissió promotora de la renda garantida ciutadana denuncia la seva gestió al Centre Cultural -Imatge 2-La comissió promotora de la renda garantida ciutadana denuncia la seva gestió al Centre Cultural -Imatge 3-

Al maig de l'any passat, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i els promotors de la Iniciativa Legislativa Popular per la Renda Garantida de Ciutadania signaven l'acord per fer possible la tramitació de la llei al Parlament de Catalunya. 120 mil persones van donar suport a aquesta ILP. El Parlament aprovava aquesta Llei per unanimitat al juliol del 2017, amb l'objectiu que la prestació social assegurés els mínims d'una vida digna a les persones i unitats familiars que es troben en situació de pobresa. Tot i això, Toledano, va denunciar que no s'estan fent els pagament a les persones sol·licitants de l'ajut, les quals tampoc estan rebent cap tipus de notificació per part del departament. Davant aquesta situació de silenci administratiu, la comissió promotora de la RGC recomana presentar una reclamació.

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha iniciat una investigació d'ofici sobre la gestió de la RGT, demanant informació al departament de Treball, Afers Socials i Famílies i al de Governació, Administracions Públiques i Habitatge per aclarir, entre d'altres, les incompatibilitats d'aquest ajut amb altres prestacions.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal